Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει πράξη τις σκέψεις του και προχώρησε σε καταγγελία στην EuroLeague για την κίνηση τουΚέντρικ Ναν προς τους οπαδούς των Πειραιωτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός γκαρντ έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και κάρφωσε στο καλάθι του Ολυμπιακού λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να καλεί τότε τάιμ-άουτ. Ακολούθως κι ενώ πήγαινε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR, ο σταρ του «τριφυλλιού» έκανε μία χειρονομία προς τον κόσμο των «ερυθρολεύκων».
Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι ποια θα είναι η αντίδραση της EuroLeague Basketball και αν θα προχωρήσει σε κάποια τιμωρία του Ναν για την πράξη του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας