Αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο από το ντέρμπι ο Γκος
Ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού και έφυγε για τα αποδυτήρια στο 25'
Ένα πρόβλημα αποκόμισε ο Ολυμπιακός από το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 76-74, όμως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, βγήκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου με πρόβλημα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού.
Ο Αμερικάνος, δεν επέστρεψε στο παρκέ και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο με πολιτικά. Ο Αμερικανός έπαιξε 20:31 και πέτυχε 14 πόντους, με 2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/5 βολές.
Φυσικά το αν ο τραυματισμός του Γκος είναι σοβαρός ή όχι θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας