Ράσφορντ: Διέψευσε τις φήμες για αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο 27χρονος επιθετικός έβαλε «φρένο» στις φήμες που τον ήθελαν να αναζητά έξοδο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μάρκους Ράσφορντ χαρακτήρισε «γελοίες» τις φήμες για πιθανή μεταγραφή του, την ώρα που η συζήτηση για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φουντώνει.
Ο επιθετικός είχε δηλώσει τον προηγούμενο μήνα ότι είναι «έτοιμος για μια νέα πρόκληση και τα επόμενα βήματα» στην καριέρα του, μετά την απόφαση του νέου προπονητή, Ρούμπεν Αμορίμ, να τον αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο Ράσφορντ φέρεται να είχε συνομιλίες με τον αθλητικό οργανισμό Stellar για μια πιθανή μεταγραφή του από το Old Trafford κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ωστόσο, ο 27χρονος διέψευσε έντονα αυτές τις φήμες μέσω ανάρτησής του στα social media την Τετάρτη. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται από τον αδελφό του, Ντουέιν Μέιναρντ.
Η απάντηση του Ράσφορντ στις φήμες
«Έχουν γραφτεί πολλές ψευδείς ιστορίες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά παιδιά, αυτό έχει γίνει γελοίο – ποτέ δεν συναντήθηκα με καμία εταιρεία και δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση», ανέφερε ο Ράσφορντ σε ανάρτησή του στο Instagram.
Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας 60 φορές, έχει μείνει εκτός αποστολής για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες από τον Αμορίμ. Στον αγώνα της Δευτέρας με τη Νιούκαστλ (ήττα 2-0), ήταν στον πάγκο αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.
Κλείσιμο
Περιορισμοί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μεταγραφές
Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διαθέτει προϋπολογισμό για ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και θα χρειαστεί πρώτα να πουλήσει παίκτες, ώστε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς βιωσιμότητας και του Financial Fair Play, σύμφωνα με την Manchester Evening News.
Ο Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Μπολόνια έναντι 36,5 εκατ. λιρών, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Γιουβέντους και Νάπολι, καθώς έχει δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, πετυχαίνοντας μόλις τρία γκολ σε 19 συμμετοχές στην Premier League.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).