Στο ευρύ κοινό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας συστήθηκε το απόγευμα της 4ης Δεκεμβρίου 2024. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με το Αιγάλεω για μια θέση στους 8 του Κυπέλλου και στο 70' ο Λουτσέσκου αποφασίζει να αλλάξει τον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Στη θέση του περνάει ο Δημήτριος Κωττάς. Ένα γερό παιδί, ύψους 1,90μ που παίζει στόπερ αλλά και κεντρικό χαφ. Ένα παιδί που γενννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2005 στη Θεσσαλονίκη.
Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον ιστορικό «Παύλο Μελά», από εκεί που άρχισε την τεράστια καριέρα του ο Γιώργος Δώνης. Ο Δημήτρης ξεκίνησε από την Σταυρούπολη και το 2015 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ.
Έπαιξε σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League 1. Το 2022 ο Πάμπλο Γκαρσία τον εμπιστεύτηκε για την Κ-23 (ΠΑΟΚ Β') και τον έβαζε να παίζει όχι ως αμυντικό μέσο αλλά ως στόπερ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4n2qslhdwll)
Το ίδιο έκανε και ο Στέλιος Μαλεζάς στην Κ-19. Ο Πάμπλο Γκαρσία που εκτίμησε από την πρώτη στιγμή τα προσόντα, το μυαλό αλλά και τον χαρακτήρα του Κωττά τον έχρισε και αρχηγό στα φιλικά παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου και τη Χανιώτη.
Το παιδί δούλεψε σκληρά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από 2 χρόνια τον έβαλε να παίξει στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Μετά το ματς με το Αιγάλεω ο Ρουμάνος είπε για τον «μικρό»:
«Από όλα τα νέα παιδιά μπορώ να σας πω πως έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και για την ηρεμία του. Το αντιμετωπίζει πολύ φυσικά κι αυτό που εκτιμώ είναι πως δεν αγχώθηκε και το είδε... νορμάλ να παίζει με την πρώτη ομάδα, έστω και απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Η σοβαρότητά του επίσης είναι σημαντικό. Μπορώ να σας πω πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στις Ακαδημίες. Υπάρχει μια διαδικασία, οι προπονητές και οι υπεύθυνοι μας ενημερώνουν για παιδιά που μπορούν να είναι στην πρώτη ομάδα». Από την πλευρά του ο Κωττάς σημειώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Από αύριο σκληρή δουλειά.
Στην ουσία κάνω προπόνηση με τους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα, με την καλύτερη ομάδα και ειδικά όταν παίζω με έναν κεντρικό αμυντικό στο πλευρό μου, όπως ο Ντέγιαν Λόβρεν, όλα είναι πιο εύκολα».
Το καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι τον παρακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και η Φούλαμ.
Με τον ΠΑΟΚ Β' έχει 43 συμμετοχές και έχει συμβόλαιο έως το 2026 με τον ΠΑΟΚ.
Το όνειρό του είναι να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ και έχει ως παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος έφτασε από τα Χανιά μικρός στην Θεσσαλονίκη για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και είναι πλέον βασικός σε ομάδα της Bundesliga και στην Εθνική Ελλάδας.
Ο Κωττάς έχει αγωνιστεί και με τις μικρές εθνικές ομάδες.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.