Ο Σάσα Βεζένκοβ το πρωί του αγώνα με τη Μονακό είχε αμυγδαλίτιδα και πυρετό.
Ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της Euroleague, τραυματίστηκε έκανε ράμματα κάτω από το φρύδι, συνέχισε να παίζει με τρίποντό του λίγο πριν την λήξη έδωσε στον Ολυμπιακό προβάδισμα με 10 πόντους και τη νίκη.
Μετά τον αγώνα είπε στη NOVA
«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Το πρωί δεν ήμουν καλά, μετά τραυματίστηκα. Όμως, είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη μας σε αυτό το γήπεδο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το πώς παίξαμε, ειδικά στην άμυνα. Πάμε στο επόμενο ματς, που είναι ξανά κόντρα σε γαλλική ομάδα, την 1η της βαθμολογίας.
Τίποτα δεν είναι εύκολο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα. Έτσι, κερδίσαμε το παιχνίδι».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.