Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντόρσεϊ, παραμένει εκτός ο Βεζένκοφ
Πολλά τα προβλήματα στον Ολυμπιακό εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν την Πέμπτη (28/11) στο Βελιγράδι για τη Euroleague.
O πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας, ο Εβάν Φουρνιέ, έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης ενώ ο Μόουζες Ράιτ εισήχθη στο νοσοκομείο με εικόνα αναπνευστικής λοίμωξης.
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στους προσαγωγούς στο ματς με την Μακάμπι, ενώ ο Σάσα Βεζένκοβ παραμένει εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.