Ο πρωτοπόρος Άρης ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική της Stoiximan Superleague καθώς μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχασε και από το Βόλο στη Θεσσαλονίκη.
Ο Φραν Βέλεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε για χέρι του Μύγα.
Oι δηλώσεις του Βέλεθ
Για το παιχνίδι: «Ελέγχαμε το παιχνίδι, από δικό μας λάθος ο αντίπαλος προηγήθηκε και θα πρέπει να έχουμε περισσότερη πείνα, για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε την βελτίωση. Μου έλειψαν οι ημέρες που ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε, για να μας βοηθάει και ελπίζουμε να τους έχουμε και στο μέλλον».
Για τη δεύτερη διαδοχική ήττα του Άρη: «Θα προτιμούσα να μην χάνω, αλλά το να χάνεις δεν είναι ποτέ καλό, αλλά είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Φτάνουμε στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά στο τελευταίο μισό πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο εύστοχοι».
Για την φάση του πρώτου ημιχρόνου που ο Άρης ζήτησε πέναλτι: «Ήταν πέναλτι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον διαιτητή και να του αλλάξουμε την γνώμη. Το να χάνουμε είναι πάντα άσχημο, πρέπει να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε μπροστά».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3