Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Ο 32χρονος άλλοτε διεθνής κεντρικός αμυντικός αποχώρησε απ’ τη Λιβαδειά μόλις 4 μήνες από την υπογραφή συμβολαίου
Σε πρόωρη λύση της συνεργασίας τους προχώρησαν τη Δευτέρα (11/11) ο Λεβαδειακός κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν συναινετικό, με τον 32χρονο άλλοτε διεθνή κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί απ’ τη Λιβαδειά μόλις 4 μήνες μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου. Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε 8 αγώνες πρωταθλήματος με τους Βοιωτούς, το τελευταίο εκ των οποίων ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Ειδήσεις σήμερα:
Μπλόκο σε αντιπλημμυρικό έργο στην Αττική λόγω του αττικόψαρου - Τι είπε ο Νίκος Ταχιάος
Σάλος με τη Mattel - Τύπωσε κατά λάθος έναν ιστότοπο πορνό στη συσκευασία της κούκλας Wicked
Παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Θάνος Μωραΐτης