Bundesliga: Σκορπά τρόμο η Μπάγερν, διέλυσε 5-0 την Βέρντερ – Τριάρα η Φράϊμποργκ συνεχίζει στη 2η θέση - Δείτε τα γκολ
Από «εξάρα»... σε «πεντάρα» η Μπάγερν, έχοντας ξανά ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ολίσε, ο οποίος μετά τα 2 γκολ που σημείωσε στο Champions League, σκόραρε ξανά δύο φορές και είχε ισάριθμες ασίστ (2) στο επιβλητικό 5-0 των Βαυαρών
Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διαστημικό» 9-2 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Αλιάνζ Αρένα», η Μπάγερνπραγματοποίησε άλλη μία άκρως εμφατική εμφάνιση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Έχοντας ξανά ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ολίσε, ο οποίος μετά τα 2 γκολ που σημείωσε εναντίον των Κροατών στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League, σκόραρε ξανά δύο φορές και είχε ισάριθμες ασίστ (2) στο επιβλητικό 5-0 των Βαυαρών επί της Βέρντερ(πρώτη ήττα) στο «Βέζερσταντιον».
Το συγκρότημα του Βενσάν Κομπανί, έφυγε άνετα με το διπλό από το «Βέζερσταντιον», έκανε το 4Χ4 κι εξακολουθεί ν' απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από τέσσερις... στροφές στο γερμανικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία τελευταία ματς που έδωσε η Μπάγερν πέτυχε συνολικά 20 γκολ (!!!), 6 εναντίον της Χολστάιν Κίελ, 9 εις βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και 5 σήμερα επί της Βέρντερ.
Συνολικά σε 5 επίσημα ματς (4 στο πρωτάθλημα κι ένα στο Champions League) μετρά 25 γκολ έχοντας δεχτεί 5!
Τριάρα η Φράϊμπουργκ
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ιταλό, Βιντσέντσο Γκρίφο (2 γκολ) η Φράιμπουργκκάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Χαϊντενχάιμ και προσωρινά πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 3 νίκες και μία ήττα.
Αήττητη η Ουνιόν
Το αήττητο που έχει από την έναρξη της σεζόν επέκτεινε σήμερα η Ουνιόν Βερολίνου. Οι «πρωτευουσιάνοι» που κινδύνεψαν πέρυσι με υποβιβασμό, νίκησαν στην έδρα τους με 2-1 τη Χοφενχάιμ, συμπλήρωσαν τετράδα αγώνων με 2 «τρίποντα» και ισάριθμες ισοπαλίες, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν 2024/2025.
Μοιρασιά στο ντέρμπι ουραγών
Στο ντέρμπι των ουραγών, που προέρχονταν από το 0/3, η Μπόχουμ αν και προηγήθηκε 2-1 της Χόλσταιν Κίελ, τελικά το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 89' να «κλέψουν» τον πρώτο τους βαθμό, ενώ ο πόντος για τους γηπεδούχους μόνο επιτυχία δε συνιστά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.