Αν ο πατέρας του έκανε λίγη... υπομονή μπορεί και να προλάβαινε να παίξουν μαζί. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μαξιμίλιαν Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μίλαν, αλλά στα 17 του χρόνια ανήκει στην ομάδα νέων του συλλόγου.
Ο νεαρός, που όπως και ο διάσημος μπαμπάς του αγωνίζεται ως επιθετικός και φορά τη φανέλα με το νούμερο 11, μετρά τρία γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.
Το τελευταίο τέρμα που σημείωσε όμως, κόντρα στην Έμπολι, θύμισε πραγματικά Ζλάταν.
Δέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, προχώρησε κάποια μέτρα, έκανε την ντρίμπλα και την έφερε στο αριστερό του πόδι για να εξαπολύσει έναν κεραυνό στέλνοντας την στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.