Ρωσικό δημοσίευμα εμπλέκει την Κράσνονταρ με τον Λιβάι Γκαρσία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρωσικό Μέσο «Sport24», η Κράσνονταρ έχει στρέψει τα ραντάρ της στην περίπτωση του επιθετικού της ΑΕΚ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Όπως αναφέρεται στο χαρακτηριστικό δημοσίευμα, μέχρι στιγμής η Κράσνονταρ δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση και απλώς παρακολουθεί ώστε να αποφασίσει τι θα κάνει στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ρώσους η ΑΕΚ ζητάει για τον Γκαρσία 23 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον παραχωρήσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία το μεταγραφικό παζάρι «κλείνει» στις 12 Σεπτέμβρη.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.