Πρίγκιπας Γουίλιαμ για την παραίτηση Σάουθγκειτ: Θα πρέπει να είσαι περήφανος για αυτά που πέτυχες
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας
Μετά από δύο σερί χαμένους τελικούς στο Euro ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάισε να μην συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.
Αν και ήταν ο άνθρωπος που έβαλε ξανά τα "Τρία Λιοντάρια" στον δρόμο των επιτυχιών και εάν και η ομοσπονδία ήθελε την παραμονή του έως το Μουντιάλ του 2026 εκείνος επέλεξε να παραιτηθεί.
Η απόφασή του έγινε πρώτο θέμα στο Νησί και την σχολίασε ακόμη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Το μήνυμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ
«Γκάρεθ, θέλω να σε ευχαριστήσω , όχι ως πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρκής ομοσπονδίας (FA), αλλά ως φίλαθλος της Αγγλίας. Ευχαριστώ που δημιούργησες μια ομάδα που θα στέκεται πλάι με τους καλύτερους του κόσμου το 2024. Σε ευχαριστώ που έδειξες ταπεινότητα, συμπόνια και αληθινή ηγεσία κάτω από την πιο έντονη πίεση και έλεγχο. Και σε ευχαριστώ για την ολόπλευρη δράση. Θα πρέπει να είσαι απίστευτα περήφανος για όσα έχεις επιτύχει».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας