«Το να με αποθεώνει ο Τσατσαρής είναι κάτι σπουδαίο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την εθνική που θα βρεθούμε στο Παρίσι.
Θυμάμαι την πρόκριση του 2008. Θυμάμαι και στο προηγούμενο Προολυμπιακό που έπαιξα και δε τα καταφέραμε μου έλεγαν έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου. Έχω την ευκαιρία πλέον να ζήσω το όνειρό μου να πάω σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ήταν πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε εδώ. Ήταν όλοι εδώ για να παίξουν για την φανέλα και επειδή όλοι έδωσαν ότι είχαν παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Ο Γιάννης έδειξε πόσο θέλει να πετύχει και πως προσαρμόστηκε στο μπάσκετ της Ευρώπης. Έχει άπειρο σεβασμό από όλους ο Γιάννης και είναι ηγέτης εδώ. Ξεκινούν όλα από προπονητή και τα πετύχαμε. Μακάρι να μας θεωρούν άσουτους και να καταφέρουμε να προχωράμε μπροστά.
Η αλήθεια είναι πως όταν είπαμε πως θέλαμε η άμυνά μας να είναι αυτή που θα μας πάει μπροστά είναι ένας λόγος που φτάσαμε εδώ. Σήμερα δυσκολέψαμε τον εαυτό μας με το τέμπο μας και μόλις ανοίξαμε τον ρυθμό μας πήραμε διαφορά κόντρα στην εξαιρετική Κροατία.
Θα απολαύσω αυτές τις ημέρες και όταν φτάσει η ώρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα είμαι σίγουρος. Θα είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα και θα το λέω στα παιδιά μου».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.