Μπάσκετ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια η Ελλάδα
Στο Πεκίνο το 2008 η τελευταία Ολυμπιακή συμμετοχή της Ελλάδας - Ήταν ακόμη σε Αθήνα (2004) και Ατλάντα (1996)
Χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια για να βρεθεί ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα στο μπάσκετ ανδρών.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού του Πειραιά και θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες στο Παρίσι για να συμμετάσχει για 4η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Φυσικά κανείς από τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της Ελλάδας δεν έχει συμμετάσχει ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η τελευταία συμμετοχή της Ελλάδας ήταν το 2008 στο Πεκίνο. Τότε προπονητής της ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Βασίλης Σπανούλης ήταν παίκτης της ομάδας. Η Ελλάδα είχε τερματίσει στην 5η θέση όπως και το 2004 στην Αθήνα, όπου είχε περάσει ως οικοδέσποινα.
Το 1996 στην Ατλάντα η Ελλάδα ήταν επίσης 5η. Είχε κερδίσει την Βραζιλία στον αγώνα κατάταξης που ήταν ο τελευταίος του Παναγιώτη Γιαννάκη με τη γαλανόλευκη.
Το 1952 η εθνική ομάδα ταξίδεψε στο Ελσίνκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν πέρασε από τα προκριματικά (17η θέση).
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.