Ολυμπιακός: «Αστειότητες με ενδεχόμενο δόλο»

Ολυμπιακός: «Αστειότητες με ενδεχόμενο δόλο»

«Αστειότητες με ενδεχόμενο δόλο». Εξήγηση δεν έχουν. Χαρακτηρισμό όμως έχουν και παραέχουν στον Ολυμπιακό για το δημοσίευμα του περιοδικού FourFourTwo....

Ολυμπιακός: «Αστειότητες με ενδεχόμενο δόλο»

«Αστειότητες με ενδεχόμενο δόλο». Εξήγηση δεν έχουν. Χαρακτηρισμό όμως έχουν και παραέχουν στον Ολυμπιακό για το δημοσίευμα του περιοδικού FourFourTwo (σ.σ. τεύχος Σεπτεμβρίου) το οποίο... επιτίθεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ' επέκταση τον Θρύλο. Στο εξασέλιδο θέμα που έχει το περιοδικό, επτά συντάκτες αναφερόμενοι σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης κάνουν διάφορες εκτιμήσεις. Και για τα δικά μας τα... λημέρια, λένε ότι: «Πιο πιθανό να υποκινήσει ταραχές: Ευάγγελος Μαρινάκης, Ολυμπιακός».

Στο μεγάλο λιμάνι λοιπόν είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός και απορία για το δημοσίευμα του γνωστού αγγλικού περιοδικού που κυκλοφορεί σε πολλές χώρες του κόσμου (σ.σ. έρχεται και στην Ελλάδα). Πώς και γιατί... επιτίθεται τόσο «εύκολα» και αναίτια στον πρόεδρο και την ίδια τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα; Υπάρχει κάτι ή κάποιος από... πίσω; Και αν συμβαίνει το τελευταίο, πώς μπορεί ένα τόσο σοβαρό, υποτίθεται, περιοδικό να επιτρέπει τέτοια προσβλητικά δημοσιεύματα; Πολλά τα ερωτήματα και το σίγουρο είναι πως από το περιοδικό θα κληθούν σύντομα να δώσουν τις εξηγήσεις τους. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.thrylos.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης