Δύο Αιγύπτιοι-πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου, συνελήφθησαν, τα ξημερώματα, στο Λαύριο, έπειτα από καταγγελία κοπέλας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ένα.
Όλα συνέβησαν όταν οι δυο τους διασκέδαζαν σε καφέ-μπαρ της περιοχής. Τότε ο ένας, σύμφωνα με την καταγγελία, πλησίασε την κοπέλα και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και πράξεις.
Αμέσως η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και οι Αιγύπτιοι τράπηκαν σε φυγή. Τότε η νεαρή γυναίκα τους ακολούθησε από μακριά και τους είδε να περνούν την πύλη του κεντρικού λιμένος Λαυρίου. Αμέσως πλησίασε και εξήγησε ταραγμένη τι είχε συμβεί στους τρεις φύλακες που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα.
Αυτοί με τη σειρά τους κάλεσαν το λιμεναρχείο και την αστυνομία, οι οποίοι αμέσως μπήκαν στο πλοίο, όπου και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.