Δύο Αιγύπτιοι-πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου, συνελήφθησαν, τα ξημερώματα, στο Λαύριο, έπειτα από καταγγελία κοπέλας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ένα.
Όλα συνέβησαν όταν οι δυο τους διασκέδαζαν σε καφέ-μπαρ της περιοχής. Τότε ο ένας, σύμφωνα με την καταγγελία, πλησίασε την κοπέλα και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και πράξεις.
Αμέσως η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και οι Αιγύπτιοι τράπηκαν σε φυγή. Τότε η νεαρή γυναίκα τους ακολούθησε από μακριά και τους είδε να περνούν την πύλη του κεντρικού λιμένος Λαυρίου. Αμέσως πλησίασε και εξήγησε ταραγμένη τι είχε συμβεί στους τρεις φύλακες που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα.
Αυτοί με τη σειρά τους κάλεσαν το λιμεναρχείο και την αστυνομία, οι οποίοι αμέσως μπήκαν στο πλοίο, όπου και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς