Σκοτ Κάρσον: Ανανέωσε μέχρι το 2025 με τη Μάντσεστερ Σίτι - Έχει παίξει 2 ματς σε 5 χρόνια

Σκοτ Κάρσον: Ανανέωσε μέχρι το 2025 με τη Μάντσεστερ Σίτι - Έχει παίξει 2 ματς σε 5 χρόνια

O βετεράνος τερματοφύλακας συνεχίζει να ζει το όνειρο

carson
Είναι στα 38 του έτη, δεν αγωνίζεται, αλλά για την ώρα δείχνει πως δεν έχει και διάθεση να αποσυρθεί. Γιατί να το κάνει άλλωστε...

Ο Σκοτ Κάρσον επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη έναν χρόνο, παρά το γεγονός πως έχει παίξει σε μόλις δύο επίσημα ματς στα πέντε χρόνια κατά τα οποία τα δικαιώματά του ανήκουν στους «citizens». Κόντρα στη Νιούκαστλ το 2021 το ντεμπούτο του με τα γαλάζια, κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2022 η δεύτερη.

Ο 38χρονος αποτελεί πολύ σημαντικό γρανάζι για τα αποδυτήρια, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να του τρέφει απεριόριστη εκτίμηση. Για τους κακοπροαίρετους, ο έμπειρος κίπερ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και είναι απολύτως ευχαριστημένος με τον ρόλο που του έχει ανατεθεί.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανέωσε. Είναι σημαντικό μέρος της επιτυχίας μας τις τελευταίες σεζόν, υποστηρίζοντας τους συμπαίκτες του και κάνοντας σκληρές προπονήσεις ως μέλος των μονάδων μας κάτω από την εστία», μερικά από τα λόγια του αθλητικού διευθυντή, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης