Χρήστος Τζόλης: Πήρε τη Φορτούνα από το χέρι και με ματσάρα (σχεδόν) την ανέβασε στη Μπουντεσλίγκα - Δείτε βίντεο

Χρήστος Τζόλης: Πήρε τη Φορτούνα από το χέρι και με ματσάρα (σχεδόν) την ανέβασε στη Μπουντεσλίγκα - Δείτε βίντεο

Τρομακτική εμφάνιση από τον Χρήστο Τζόλη στον πρώτο αγώνα των μπαράζ για την κάθοδο/άνοδο στην Α' Γερμανίας... έδειρε τη Μπόχουμ χωρίς καν να ρωτήσει - Το 0-1 από... σχεδόν απευθείας κόρνερ του

tzolis
Μια ερυθρόλευκη γωνιά στο «Vonovia Ruhrstadion» έχει πάρει από νωρίς τη θέση της, έχοντας κάνει το ταξίδι από το Ντίσελντορφ, και ελπίζει ότι θα δει τη Φορτούνα να κάνει ένα πειστικό πρώτο βήμα για την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα.

Και ήταν πειστικότατο. Η ομάδα του Ντανιέλ Τιουνέ πήρε σχεδόν από το πρώτο λεπτό τα ηνία του αγώνα και δεν τα άφησε ποτέ, απόρροια των πολύ καλών ατομικών εμφανίσεων, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισε εκείνη του Χρήστου Τζόλη, ή αλλιώς του... κουβαλητή της Φορτούνα και στο ματς και μέσα στη σεζόν.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκείνος που λίγο-πολύ έδειξε τον δρόμο για το εμφατικό διπλό (0-3) έχοντας την τύχη με το μέρος του όταν καλοχτυπημένο κόρνερ του βρήκε στο δεξί σίδερο, από εκεί σε μηρό αντιπάλου που είχε φάτσα το τέρμα και από εκεί πέρασε τη γραμμή για το 0-1 στο 13'.



Κλείσιμο

Μετά το ματς δήλωσε σε Γερμανίδα δημοσιογράφο: «Κάνουμε πολλή εξάσκηση στα κόρνερ. Ήθελα να το χτυπήσω στο δεύτερο δοκάρι, αλλά είδα ότι ο τερματοφύλακας κουνιόταν, οπότε δοκίμασα στο πρώτο δοκάρι. Είμαι χαρούμενος που δούλεψε».

Ήταν εκείνος, επίσης, που δημιούργησε και τα επόμενα δύο γκολ, το ένα άμεσα και το άλλο έμμεσα. Με άλλα λόγια, όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση, «Μπόχουμ, δέρνουμε».

Στο 64' η αντεπίθεση ήταν ταχύτητατη, με τον Τζόλη να κάνει την τελική πάσα μέσα στην περιοχή και να πιστώνεται την ασίστ από το τελείωμα του Φέλιξ Κλάους, ενώ στο 72' το πολύ δυνατό, φαλτσαριστό απευθείας φάουλ του μπορεί να σταμάτησε στον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά η μπάλα έφτασε στον Γιάνικ Ένγκελχαρντ και από εκεί στα δίχτυα.

Δείτε εδώ τα highlights του ματς της Φορτούνα Ντίσελντορφ:

Fortuna Reaches For The Bundesliga  | VfL Bochum - Fortuna Düsseldorf 0-3 | Highlights | Relegation
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης