Επική ανατροπή του Άρη στο Αθανάσιος Διάκος - Έχανε 2-0 στο ημίχρονο και κέρδισε 4-2 τη Λαμία - Δείτε τα γκολ

Επική ανατροπή του Άρη στο Αθανάσιος Διάκος - Έχανε 2-0 στο ημίχρονο και κέρδισε 4-2 τη Λαμία - Δείτε τα γκολ

Η Λαμία προηγήθηκε 2-0 στο 44' και ο Άρης με 4 γκολ στο 2ο μέρος έφυγε με το τρίποντο από την Φθιώτιδα - Δύο γκολ ο Μορόν

6221469
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ της Super League, Λορέν Μορόν, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ο Άρης ανέτρεψε στο δεύτερο ημίχρονο το σε βάρος του 2-0 κόντρα στη Λαμία κι έφυγε με το διπλό απ’ το «Αθανάσιος Διάκος», επικρατώντας με 4-2 στον πρώτο αγώνα της 9ης αγωνιστικής των play off, σημειώνοντας την 4η νίκη του στον μίνι-μαραθώνιο.

Οι «κυανόλευκοι» κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τζανετόπουλο (35’) και Μάλτσι (44’), όμως ο Άρης «γύρισε» το σκορ στο δεύτερο 45λεπτο με τους Μορόν (46’, 76’), Φατόρε (78’) και Φετφατζίδη (89’).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ae0dt7i8kx)


Κλείσιμο
Η Λαμία είχε πολύ πιο πειστική εικόνα στο πρώτο μέρος κι έχασε στο πρώτο 20λεπτο τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Ρουμπέν Μαρτίνεθ (12’), και Τσιλούλη (16’ δοκάρι και 20’). Στο 35’ ο Τζανετόπουλος με ωραίο γυριστό από κεφαλιά-πάσα του Σλίβκα έκανε το 1-0, ενώ στο 43’ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Τσιλούλη και Μάλτσι, ο τελευταίος έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ (τέρμα που επικυρώθηκε και με έλεγχο του VAR).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1aco8gyz6vl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ad5rxhuajd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ado37c1vb5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1adr42sg8ld)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1adsnvz0zah)


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν κυριαρχικός. Ο Μορόν με καταπληκτικό σουτ μείωσε με το... καλησπέρα (46’), ενώ στο 54’ ο Ισπανός είχε πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76’ ο Μορόν έπειτα από ασίστ του Φατόρε έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 78’ ο Φατόρε με γυριστή κεφαλιά από σέντρα-σουτ του Μοντόγια έδωσε το προβάδισμα στον Άρη. Την τελική «πινελιά» στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» έβαλε στο 89’ με ωραία κίνηση και πλασέ ο Φετφατζίδης.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: 16’ Ρουμπέν Μαρτίνεθ, 17’ Σίντκλεϊ Φερέιρα, 66’ Στάνκο - 11’ Φεράρι, 17’ Σουλεϊμάνοφ, 68’ Μανού Γκαρθία, 72’ Ρόουζ
Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (90' Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Νούνιες (65’ Νούνιες), Τσιλούλης (65’ Λέικ), Σλίβκα (77’ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (65’ Κοντονίκος), Μάλτσι.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι (46’ Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (46’ Σαβέριο), Μανού Γκαρθία (69’ Φετφατζίδης), Ζαμόρα (84’ Πάρδο), Μορόν (80’ Ανσαριφάρντ).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Σλοβακία: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιά - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Διαβόητος αρχηγός συμμορίας συνελήφθη στην Αθήνα μετά από συνεργασία ΕΥΠ - τουρκικών Αρχών

Γενέθλια και τούρτα-έκπληξη με το θρυλικό Αβέρωφ για τον ναύαρχο Αποστολάκη παρουσία Κασσελάκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης