Κάτας: Πρόκληση για εμάς η τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Κάτας: Πρόκληση για εμάς η τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ στα play off της Euroleague έχει ξεκινήσει με τον Όντεντ Κάτας να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την πρώτη αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό

katas_0
Το Game 1 των play off της Euroleague είναι προ των πυλών με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι καθώς οι Ισραηλινοί πήραν το εισιτήριο από τα play in (επικρατώντας με επιβλητικό τρόπο της Μπασκόνια).

Η Μακάμπι αγωνίζεται στο ουδέτερο Βελιγράδι λόγω του πολέμου στη λωρίδα της Γάζας με τον, προπονητή της και παλιό γνώριμο των πράσινων Όντεντ Κάτας να μιλά για τις μάχες με την πρώην ομάδα του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα είναι μια... τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς,» είπε ο Ισραηλινός, ο οποίος ως παίκτης φόρεσε τη φανέλα των «πρασίνων», ενώ διετέλεσε και προπονητής των «πρασίνων«». Ο Κάτας πρόσθσε: «Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, αλλά είναι τα πλέι οφ και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμη να προετοιμαστούμε».

Ο Κάτας εξήγησε εν συνεχεία: «Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε στο παιχνίδι μας ως προς τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι απλός, αλλά έχει πολλή ποιότητα. Θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψη τι μπορεί να κάνει κάθε παίκτης και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν θα είναι εύκολα με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά ανυπομονούμε και το ίδιο κάνουν και οι παίκτες».

Ο Κάτας είπε κλείνοντας: «Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα κάνουν κάποιες τακτικές προσαρμογές και θα προσθέσουν κάποια πράγματα, αλλά οι ομάδες που έφτασαν ως εδώ, σε αυτό το επίπεδο, κάνουν καλά πολλά πράγματα και δεν χρειάζεται να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης… ξαναβαφτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ - Από το «θαύμα» στην κολυμπήθρα, στην ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ και τη στήριξη στο Ισραήλ

Πρωτογενές πλεόνασμα-έκπληξη στο 1,9% του ΑΕΠ το 2023 - Αποκλιμάκωση του χρέους


Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδικάζει τις επιθέσεις σε πολιτικούς με αφορμή τον γάμο των ομοφύλων: Η Εκκλησία δεν εκδικείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης