Ντεμπούτο για τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη - Βασικός τερματοφύλακας της Κηφισιάς κόντρα στον Ατρόμητο ο 23χρονος Γιάννης

Ντεμπούτο για τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη - Βασικός τερματοφύλακας της Κηφισιάς κόντρα στον Ατρόμητο ο 23χρονος Γιάννης

Με το Νο43 στην φανέλα ο Γιάννης Νικοπολίδης έπαιξε στο Περιστέρι και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του

nikopolidis
Ο γιος του πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 και άλλοτε τερματοφύλακα, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκανε το ντεμπούτο του σε επίπεδο Stoiximan Superleague.

nik_2
nik_4
nik_1


O 23χρονος κίπερ έκανε τη δεύτερη εμφάνιση του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, καθώς είχε αγωνιστεί και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Καισαριανή για το Κύπελλο. Ο νεαρός  άρχισε τη σεζόν ως τρίτος στην ιεραρχεία πίσω από από Αναγνωστόπουλο και Κρίστινσον, όμως με τη δουλειά τους στις προπονήσεις προσπέρασε τον πολύπειρο Ισλανδό και ήταν έτοιμος όταν προέκυψε η ευκαιρία του.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο Νικοπολίδης χρησιμοποιήθηκε σε ένα ματς που η μπάλα... έκαιγε, καθώς ήταν από τα πλέον κρίσιμα ματς της Κηφισιάς στη μάχη της παραμονής. Ο Έλληνας «άσος» άρχισε στη βασική ενδεκάδα, καθώς ο βασικός Αναγνωστόπουλος ταλαιπωρήθηκε με ίωση όλη την εβδομάδα, όμως με τις δυο αποκρούσεις του και με τη σοβαρή του εμφάνιση κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να φτάσει στη νίκη με 2-1.

O Γιάννης Νικοπολίδης ήταν μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενώ έπαιξε με επιτυχία στις ΗΠΑ (κολέγιο) ενώ πέρασε και από τη Λαμία. Το 2019 ήταν πρωταθλητής στο NCAA με τους Georgetown Hoyas. 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στα Γρεβενά: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στο Πασαλιμάνι (βίντεο και φωτογραφίες)

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας - 20χρονος οδηγός επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς

Breaking Bad: Ηθοποιός της σειράς σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν την επιτυχία - Τόσο χαμηλά ήμουν, λέει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης