Μπάγερν Μονάχου: «Μια ανάσα» από τον Ζινεντίν Ζιντάν, γράφουν οι Ισπανοί

Μπάγερν Μονάχου: «Μια ανάσα» από τον Ζινεντίν Ζιντάν, γράφουν οι Ισπανοί

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και προσπαθούν να λύσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες 

zidane
Έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να μπει σε μια νέα εποχή με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία, σύμφωνα με τους Ισπανούς βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό!

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και προσπαθούν να λύσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να «κλειδώσουν» το μεγάλο deal. Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία η Μπάγερν την προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας επικοινωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες με τον «Ζιζού».



Κλείσιμο
Ο Ζιντάν φέρεται να έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη διοίκηση της Μπάγερν, με την ενίσχυση στα μετόπισθεν να κρίνεται απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να υπογράψει. Θεωρείται δεδομένο ωστόσο ότι η Μπάγερν θα βγει στην αγορά και θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά με τον Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο Ζιντάν κυκλοφορεί ελεύθερος τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα.

Πηγή: Gazzetta



Ειδήσεις σήμερα:

Μελέτη στην Πρώτη Λέξη: Η απόφαση για την Ευρωβουλή, η Νέα Δημοκρατία και οι followers που έχασε - «Είμαι αυτή που ήμουν»

Η κατάρα της Θεσσαλονίκης: Οι προσφυγές εκτροχίασαν όλα τα έργα

Αυτές είναι οι 198 απάτητες παραλίες της χώρας που απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης