Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Είναι χαζό να με θεωρεί φαβορί, το έκανε από σεβασμό» - Πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στη Βαρκελώνη

Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Είναι χαζό να με θεωρεί φαβορί, το έκανε από σεβασμό» - Πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στη Βαρκελώνη

Τι απάντησε ο Ράφαελ Ναδάλ στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, που τον χαρακτήρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά της Βαρκελώνης

nadal-tsitsipas
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τις δάφνες κατάκτησης του Masters στο Μόντε Κάρλο, για 3η φορά στην καριέρα του, κάνει πρεμιέρα στο 500άρι χωμάτινο τουρνουά στη Βαρκελώνη.

Ο 25χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον αυστριακό Σεμπάστιαν Όφερ για τον 2ο γύρο, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) και αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 19:00, ώρα Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του εν όψει της συμμετοχής του στο τουρνουά της Βαρκελώνης, μίλησε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του Ράφαελ Ναδάλ και τον οποίο έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί μετά και την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ, ο Τσιτσιπάς φωτογράφισε τον Ναδάλ.

«Μπορείτε να ρωτήσετε τον Ράφα, νομίζω εκείνος είναι το φαβορί. Σίγουρα είχα καλές εβδομάδες στο χώμα, αλλά ο Ράφα είναι ο Ράφα. Έχει επιστρέψει, παίζει καλό τένις, είμαι σίγουρος για αυτό», είπε.

Όταν ο Ναδάλ ρωτήθηκε σχετικά και δεν συμφώνησε: «Είναι χαζό, ας είμαστε ρεαλιστές. Κι εκείνος το γνωρίζει πως δεν είναι έτσι. Υποθέτω πως υπάρχει πολύς σεβασμός εξαιτίας των όσων έχω πετύχει εδώ, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι δεν είμαι φαβορί για να κερδίσω αυτό το τουρνουά.

Απλά υπάρχει μια μεγάλη ιστορία πίσω μου που υπολογίζεται από τους αντιπάλους μου. Ίσως στον σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αγώνα να ήμουν φαβορί, δεν έχω ιδέα.

Ξέρω ότι στον αγώνα με τον Ντε Μινόρ δεν θα είμαι το φαβορί, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Αυτά είναι πράγματα για εσάς, που πρέπει να τα γράψετε, για μένα είναι απλά μια εμπειρία του να παίξω με έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου. Θα είναι ένα καλό τεστ για μένα, θα δούμε πώς θα ανταποκριθώ».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης