Ο Νορβηγός Ρουντ σόκαρε τον Τζόκοβιτς και παίζει τελικό με τον Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Ο Νορβηγός Ρουντ σόκαρε τον Τζόκοβιτς και παίζει τελικό με τον Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Ο Κάσπερ Ρουντ πήρε τη νίκη στον έτερο ημιτελικό του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο κόντρα στον Τζόκοβιτς με 6-4, 1-6, 6-4, και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θ' αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ruud
Μετά από αγώνα δύο ωρών και 18 λεπτών, ο Κάσπερ Ρουντ επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-4, 1-6, 6-4 και έκλεισε... ραντεβού τίτλου με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος νωρίτερα πήρε τη νίκη επί του Γιανίκ Σίνερ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0j64aswg91d)


Ο Νορβηγός τενίστας ξεκίνησε ιδανικά τον ημιτελικό, καθώς με το... καλημέρα έκανε break, το οποίο διατήρησε με hold στη συνέχεια (2-0). Ο Ρουντ πέτυχε νέο break στο πέμπτο game (4-1), με τον Τζόκοβιτς να παίρνει πίσω το ένα από τα δύο breaks, αλλά να μην μπορεί να βγάλει παραπάνω αντίδραση. Με το 6-4 ο Νορβηγός πήρε προβάδισμα στον ημιτελικό.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο σετ ο Σέρβος Νο.1 έκανε επίδειξη δύναμης, καθώς χάνοντας μόλις ένα game (6-1) έφερε το ματς στα ίσα, με το εισιτήριο για τον τελικό να δίνεται στο τρίτο και τελευταίο σετ.

Εκεί, ο Ρουντ πραγματοποίησε ιδανική εκκίνηση και με ένα break πήρε διαφορά δύο games. Ο Τζόκοβιτς πήρε πίσω το break στο 7ο game (4-3), ωστόσο στο 10ο game ο Ρουντ βρέθηκε με τριπλό match point το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο τραυματίας μετά τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο στη Νέα Σμύρνη - Βίντεο και φωτογραφίες

Αυτή είναι η μητέρα που θυσιάστηκε για το παιδί της στην επίθεση στο Σίδνεϊ

Ο Τσιτσιπάς θριάμβευσε με 2-1 επί του Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης