Στην Τουρκία αποθέωσαν τον Τζέκο που έδειξε την τουρκική σημαία στο «Καραϊσκάκης»

Στην Τουρκία αποθέωσαν τον Τζέκο που έδειξε την τουρκική σημαία στο «Καραϊσκάκης»

Ο 38χρονος Βόσνιος επιθετικός της Φενερμπαχτσέ στο 34΄του αγώνα με τον Ολυμπιακό απάντησε στις αποδοκιμασίες των οπαδών των ερυθρόλευκων

MixCollage-12-Apr-2024-03-15-AM-3768
Αν και η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να... χαλάσει το πάρτι μαζεύοντας τη διαφορά στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός έστω κι έτσι πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 και απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Παράλληλα η ερυθρόλευκη άμυνα κατάφερε να κρατήσει σε «σιγή» τον Έντιν Τζέκο που δεν προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο σύνολο του Μεντιλίμπαρ, αν και ο Βόσνιος βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να κερδίσει το χειροκρότημα των Τούρκων.

Συγκεκριμένα στο 34΄του αγώνα ο έμπειρος επιθετικός δέχθηκε αποδοκιμασίες από το «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ ζητούσε ένα φάουλ υπέρ του και τελικά απάντησε στον κόσμο του Ολυμπιακού δείχνοντας την τουρκική σημαία!

Κλείσιμο


Η ενέργεια του Τζέκο δεν πέρασε απαρατήρητη πίσω στην Τουρκία, με τα Μέσα της χώρας να τον αποθεώνουν και τη «Fanatik» συγκεκριμένα να κάνει λόγο για «σπουδαία απάντηση». Ο Βόσνιος πάντως δεν ήταν ο μοναδικός που έδειξε τη σημαία της Τουρκίας στις εξέδρες, μιας και κάτι αντίστοιχο έπραξε και ο Καχβετσί όταν μείωσε στο τελικό 3-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0hidhkk0mht)



Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

H στιγμή που ο ηγέτης της Χαμάς μαθαίνει ότι 3 γιοι του και 4 εγγόνια του σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό του Ισραήλ

Καζούρα για τον τρόπο που πρόφερε μια Αμερικανίδα TikToker τα νιόκι - Συγκρίσεις με τον σεφ που... κατακρεούργησε το «τζατζίκι»

Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους, είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τον Δημήτρη Κόκοτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης