Σούπερ Καπ Τουρκίας: Κατέβηκε με την Κ-19 η Φενέρ και αποχώρησε στο πρώτο λεπτό - Στην Γαλατά η κούπα - Βίντεο

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Κατέβηκε με την Κ-19 η Φενέρ και αποχώρησε στο πρώτο λεπτό - Στην Γαλατά η κούπα - Βίντεο

fener
Όπως είχε προαναγγείλει η Φενερμπαχτσέ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του τελικού του Super Cup Τουρκίας, με τη Γαλατασαράι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της ομοσπονδίας της Τουρκίας να μην αναβάλει το παιχνίδι λόγω του αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Τα «καναρίνια» παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σανλιούρφα με την ομάδα Κ19.


Κλείσιμο

Η Γαλατασαράι, η οποία κατέκτησε τον τίτλο του Super Cup Τουρκίας για το 2024 μετά την εξέλιξη αυτή, πρόλαβε να πετύχει και γκολ με ένα διαγώνιο σουτ του Ικάρντι, στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά, οι παίκτες της Φενέρ δεν έκαναν καν σέντρα, αφού έλαβαν την εντολή να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τ' αποδυτήρια.

Στη συνέχεια πραγματοποίηθηκε η απονομή του τροπαίου στους ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ, οι οποίοι πήραν το κύπελλο του Super Cup στα χέρια τους και έφυγαν προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη (11/4, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Conference League.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Το Grexit, το δείπνο με Βενιζέλο, ο «ποπ σταρ» Βαρουφάκης - Ευχήθηκα στον Τσίπρα να μην κερδίσει τις εκλογές

Ιταλία: Ferrari που έτρεχε με 200 κόπηκε στη μέση και έγινε παρανάλωμα του πυρός - Σκοτώθηκαν μοντέλο και dj

Βία κατά των γυναικών: Συναγερμός και άμεσα μέτρα μετά τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα - Οδηγίες για τις γυναίκες που απειλούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης