Παίκτης της bwin πήγε το αθλητικό στοίχημα σε άλλο επίπεδο

Παίκτης της bwin πήγε το αθλητικό στοίχημα σε άλλο επίπεδο

Ο παίκτης - μύθος στην bwin τα… έσπασε όλα, καθώς με συνολικό ποντάρισμα €40,02 κέρδισε €16.063!

1168x656_BWIN4-4

Sponsored Content

Απογείωσε τα κέρδη του, με τις σωστές προβλέψεις που έκανε παίζοντας στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα, ο παίκτης - μύθος του στοιχήματος! Με ποντάρισμα €40,02 σε τέσσερα δελτία κέρδισε συνολικά €16.063 στην bwin και διέλυσε τα… fundamentals του μπάσκετ σε παρολί στοίχημα, σε δυάδες, σε τριάδες ή σε τετράδες. Σε όλα!

bwin - Προσφορά* χωρίς κατάθεση! Παίζεις και κερδίζεις εντελώς δωρεάν!

Η επική πορεία προς το απόλυτο… ταμείο είχε ένα ερώτημα. Σε ποια περίοδο θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι; Φαίνεται δύσκολο να απαντηθεί αλλά για τον μυθικό παίκτη της bwin δεν ήταν! Πήρε τις προσπάθειες του στα παρκέ του κόσμου και με συνολικό ποντάρισμα €40,02, το συνολικό του κέρδος από τέσσερα δελτία ανήλθε στο επικό ποσό των €16.063!

bwin - Εντυπωσιακά έπαθλα* στην προσφορά της bwin! Κέρδη με ΜΗΔΕΝ κατάθεση!  

Στην bwin ο μαγικός κόσμος του αθλητικού στοιχήματος σε περιμένει με Προσφορά* χωρίς κατάθεση και εκπληκτικά έπαθλα ή με την σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας και τρία μοναδικά δώρα!

bwin - Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά* γνωριμίας με μοναδικά έπαθλα!

Παράλληλα στην πιο εξελιγμένη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ θα βρεις: Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα, Combi+, Build A Bet*, το οποίο πλέον κάνει… τζάμπολ και στις αναμετρήσεις της EuroLeague και ατέλειωτο Live Streaming*! Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στο live στοίχημα. Παίζει κορυφαίο στοίχημα; Παίζει bwin!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης