Σάκκαρη: Με αντίπαλη την Σάρμα στον γύρο των «16» του Τσάρλεστον

Σάκκαρη: Με αντίπαλη την Σάρμα στον γύρο των «16» του Τσάρλεστον

Με αντίπαλο την Αυστραλή Άστρα Σάρμα θα συνεχίσει η Μαρία Σάκκαρη που ετοιμάζεται για έναν ακόμη καλό αγώνα στο 500άρι τουρνουά του Τσάρλεστον

sakkari1
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, μετά από την άνετη πρόκρισή της στον γύρο των «16» του τουρνουά των 500 βαθμών του Τσάρλεστον, ετοιμάζεται να συνεχίσει την καλή της πορεία με στόχο να φτάσει στον τελικό.

Η Σάκκαρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αυστραλή Άστρα Σάρμα, η οποία νωρίτερα επικράτησε επί της Ουκρανής Λέσια Τσουρένκο με 2-0 σετ (4-6, -6). Η 28χρονη Σάρμα βρίσκεται στο Νο135 της παγκόσμιας κατάταξης και κατάφερε να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο με καλές επιστροφές και τρεις άσσους απέναντι στο Νο39, που είναι η Τσουρένκο, και να την υποχρεώσει σε ήττα μέσα σε 1 ώρα και 16 λεπτά.

Σάκκαρη και Σάρμα έχουν αγωνιστεί ξανά ως αντίπαλες το 2019, στο Australian Open, που η Ελληνίδα είχε επικρατήσει στον αγώνα με 2-0.

Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής θα διεξαχθεί ο αγώνες της Σάκκαρη, στο Credit One Stadium, και με αυτό τον αγώνα θα ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις της ημέρας στο τουρνουά. Εφόσον η Ελληνίδα, που έχει αλλάξει προπονητή και φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καταφέρει να επικρατήσει τότε ίσως να βρει μπροστά της μία εκ των Σβιτολίνα, Φερνάντεζ, Πεγκούλα, Ζαμπέρ ή Κόλινς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης