Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι χωρίς τους δύο Σέρβους, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

osfp-basket
Με 13 παίκτες αλλά χωρίς τους δύο Σέρβους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει μία εβδομάδα μετά το «διπλό» επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ έμειναν εκτός από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (5/4 - 20:00) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από θέματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, με τον Πετρούσεφ να παραμένει στα πιτς μετά το οστικό οίδημα που υπέστη απέναντι στη Βιλερμπάν πριν από δύο εβδομάδες. Όσον αφορά τον Μιλουτίνοφ, ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε την Τρίτη (3/4) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα τέλη Ιανουαρίου, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο χωρίς να είναι σε ρυθμό προπονήσεων, έμεινε και αυτός εκτός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει 13 παίκτες για να πάρει μαζί του, αφού στην Αθήνα έμεινε και ο Γιώργος Τανούλης.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βελιγράδι με τους: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Λούντζη, Μήτρου Λονγκ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Ράιτ και Φαλ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης