Ατζούν: «Ο Αλαφούζος χρειάστηκε να μιλήσει μόλις τρία λεπτά με τον Τερίμ»

Ατζούν: «Ο Αλαφούζος χρειάστηκε να μιλήσει μόλις τρία λεπτά με τον Τερίμ»

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί σε συνέντευξη του στην τουρκική Fanatik, δήλωσε λάτρης του ποδοσφαίρου, μίλησε για την αγαπημένη του Φενέρ αλλά και την Χαλ Σίτι της οποίας είναι ιδιοκτήτης ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του ρόλο για τη συμφωνία του ΠΑΟ με τον Τερίμ

Atzun
Το ότι ο γνωστός Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός ήταν ο άνθρωπος που έκανε το προξενιό του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ ήταν γνωστό, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην  Fanatik αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πως προέκυψε η συμφωνία...

Αρχικά τόνισε οτι λατρεύει το ποδόσφαιρο κι ότι είναι στα 2-3 πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της Χαλ στην Champinship καθώς «όταν την πήρα ήταν 21η και τώρα είναι 7η. Σίγουρα ο στόχος είναι η Premier League, αλλά συνεχίζουμε βήμα, βήμα...».

Φανατικός οπαδός της Φενερμπαχτσέ, παραδέχθηκε ότι ονειρεύεται να γίνει πρόεδρος της αλλά όπως είπε με νόημα: «αυτό θα συμβεί μόνο όταν ο νυν πρόεδρος της ομάδας Αλί Κοτς ανακοινώσε ότι αποχωρεί».

Στο φινάλε αναφέρθηκε και στο πως προέκυψε η δική του εμπλοκή στη συμφωνία του ΠΑΟ με τον Φατίχ Τερίμ λέγοντας χαρακτηριστικά:

Κλείσιμο
«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: "Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;" "Είπα, "Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες". Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά» τόνισε χαρακτηριστικά όπως αναφέρεται στη «Fanatiκ».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου, νεκρές μια 68χρονη και μια 21χρονη

Με drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του 2χρονου Εμίλ στη Γαλλία


Κανένα ελαφρυντικό για Μίχο, μητέρα 12χρονης και «Μιχάλη» - Η απόφαση του δικαστηρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης