Stoiximan Super League, ΟΦΗ - Ατρόμητος 0-0: Θέαμα χωρίς γκολ στο Ηράκλειο - Βίντεο

Stoiximan Super League, ΟΦΗ - Ατρόμητος 0-0: Θέαμα χωρίς γκολ στο Ηράκλειο - Βίντεο

Παιχνίδι με δύο δοκάρια, πολλές φάσεις αλλά χωρίς γκολ στο Ηράκλειο - Παραμένει ο κίνδυνος για τον ΟΦΗ

ofi_1
Μόνο το γκολ έλειψε από τον «γεμάτο» αγώνα του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο να μένουν στο 0-0.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά τον Ατρόμητο να έχει και δοκάρι με τον Βαλένσια. Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν τρεις δικές τους μεγάλες στιγμές να φύγουν με το διπλό, έχοντας ακόμα ένα δοκάρι με τον Ασεβέδο. Ο ΟΦΗ διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις με τον Ατρόμητο να μην αγχώνεται με τη διαφορά που είχε αναπτύξει.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d07d3cr72895)



Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d07bdgotmjex)


ΟΦΗ – Ατρόμητος: Έτσι ξεκίνησαν
Για τον ΟΦΗ ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Χριστογεώργο στην εστία, τους Αμπάντα, Λαμπρόπουλο, Βούρο και Μαρινάκη τετράδα στην άμυνα, τους Μεγιάδο και Γκαγέγος δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τοράλ μπροστά τους, τους Ριέρα και Μπακού στα δύο άκρα και τον Ισέκα στην κορυφή της επίθεσης. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς παρέταξε την ομάδα του με τον Μαρκετζιάνι στην εστία, τους Αθανασίου, Ντε Μποκ, Ασεβέδο και Κεσχρίντα τετράδα στην αμυντική γραμμή, τους Κούντε, Γκονθάλεθ και Καμαρά στον άξονα, τους Βαλένσια και Βρακά στα άκρα και τον Αντζιέλσκι προωθημένο.

Μονόλογος του ΟΦΗ, απάντησε με δοκάρι ο Ατρόμητος
Ο ΟΦΗ θα έπρεπε να είχε βρει τουλάχιστον μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς και παράγοντας πολλές τελικές. Ο Μαρκετζιάνι, όμως, βρισκόταν σε ετοιμότητα με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου στο 6' να πετάγεται και να βγάζει σε κόρνερ το πλασέ του Ριέρα, ενώ εξαιρετική αντίδραση είχε και στο 15' με μεγάλη επέμβαση στη βολίδα του Τοράλ.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας τεράστια ευκαιρία, την τρίτη τους στο ματς, στο 32' με τον Ισέκα να μην εκμεταλλεύεται τη μαγική μπαλιά του Τοράλ στην πλάτη της άμυνας πλασάροντας δίπλα από το κάθετο στο τετ-α-τετ. Ο Τοράλ από δημιουργός πήγε να γίνει εκτελεστής δύο λεπτά αργότερα με ωραία ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο.


Αυτό που έλειπε από τον ΟΦΗ ήταν μόνο το γκολ και λίγο έλειψε να το πληρώσει με τον Ατρόμητο να απειλεί κόντρα στη ροή του αγώνα στο 40' με τον Αθανασίου να σεντράρει και τον Βαλένσια να βλέπει την κεφαλιά του να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε έχοντας ευκαιρίες στο τέλος για το διπλό
Ο ΟΦΗ μπήκε ζωηρά και στο δεύτερο μέρος και απείλησε για άλλη μια φορά με τον Τοράλ στο 47' αλλά η κεφαλιά του μετά το κόρνερ του Ριέρα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή στο 55' κερδίζοντας φάουλ σε εξαιρετική θέση, αλλά ο Χριστογεώργος με διπλή προσπάθεια σταμάτησε την εκτέλεση του Κούντε χαμηλά στη γωνία. Οι Περιστεριώτες σε σύγκριση με το πρώτο μέρος πάταγαν καλύτερα και δεν επέτρεπαν στους Κρητικούς να απειλήσουν.

Οι δύο ομάδες ήταν πλέον σχεδόν ισοδύναμες πάνω στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», χωρίς να δημιουργείται κάτι άξιο αναφοράς στις δύο εστίες, πέρα από μια ωραία ενέργεια του Γκονθάλεθ στο 74', αλλά το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ο ΟΦΗ από τη μεριά του μετά από αρκετή ώρα έβγαλε τελική στο 78' έπειτα από μια ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς, αλλά ο Φελίπε δεν μπόρεσε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς ζωντάνεψε με τον ΟΦΗ να απειλεί μέσα σε ένα λεπτό στο 83' με Θεοδοσουλάκη και Αποστολάκη, αλλά τον Ατρόμητο να χάνει δύο τρομερές ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό με τον Βέργο στο 85' να βλέπει το πλασέ του να βγάζει με τα ακροδάχτυλα ο Χριστογεώργος και στο αμέσως επόμενο λεπτό τον Ασεβέδο να πιάνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ και την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια σπουδαία στιγμή, αλλά ο Χριστογεώργος σταμάτησε τον Βέργο σε τετ-α-τετ με το 0-0 να διατηρείται ως το φινάλε.

MVP: Ο Μαρκετζιάνι για τις μεγάλες επεμβάσεις του στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο.

Στο ύψος τους: Καλή εμφάνιση από τον Τοράλ από πλευράς ΟΦΗ. Δημιουργούσε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, είχε και εκτελέσεις για να βρει προσωπικό γκολ, ενώ και ο Χριστογεώργος στο τέλος με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν.

Αδύναμος κρίκος: Δεν φάνηκε καθόλου ο Αντζιέλσκι στην επίθεση του Ατρόμητου με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Βέργο στο δεύτερο μέρος.

Η γκάφα: Ο Ισέκα για την τεράστια ευκαιρία που έχασε στο τετ-α-τετ με τον Μαρκετζιάνι στο πρώτο μέρος.

Το στραγάλι: Ο Ζαμπαλάς δεν είχε κάποια δύσκολη φάση, πραγματοποιώντας μια σωστή διαιτησία.

Το ταμείο του Gazzetta: Μαγική εικόνα το γεγονός ότι αυτό το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο ο Ατρόμητος ισορρόπησε και στο τελευταίο δεκάλεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις είχε μεγάλες στιγμές για να φύγει ακόμα και με το διπλό από το Ηράκλειο.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Αμπάντα (79' Θοράρινσον), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο (67' Φελίπε), Τοράλ (61' Μπάκιτς), Ριέρα (79' Θεοδοσουλάκης), Μπακού (67' Αποστολάκης), Ισέκα

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89' Έρλινγκμαρκ), Γκονθάλεθ, Καμαρά, Βαλένσια (89' Τζοβάρας), Βρακάς (72' Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62' Βέργος)

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφιακό άλμα της Ελλάδας το 2024 για πιο γρήγορο αλλά και πιο φτηνό Ίντερνετ

H βίλα-κρησφύγετο στη Βάρη του 47χρονου Ιταλού αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης

Τουρκία - Δημοτικές εκλογές: Το στοίχημα του Ερντογάν για να πάρει πίσω Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης