Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι της Γεωργίας με την Ελλάδα στην Τιφλίδα.
Ένα μαρκάρισμα του Μάνταλου στον Κβαρατσχέλια στις καθυστερήσεις προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πάγκου της Γεωργίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει... σύρραξη ανάμεσα στους αναπληρωματικούς (και όσους κάθονταν στους πάγκους) των δύο ομάδων.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d03vfsvnpii1)
Ο διαιτητής Σιμόν Μαρτσίνιακ όταν ηρέμησαν τα πνεύματα έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γιώργο Τζαβέλλα (είναι εκτός αποστολής) και στον Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος έχει παίξει στο παρελθόν στον ΟΦΗ και ήταν στην αποστολή της Γεωργίας.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.