Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η απόλυτη αποθέωση στο Άνφιλντ - Δείτε βίντεο

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η απόλυτη αποθέωση στο Άνφιλντ - Δείτε βίντεο

Οι 60.000 οπαδοί της Λίβερπουλ που βρίσκονται στο Άνφιλντ για τον αγώνα παλαιμάχων με την αντίστοιχη ομάδα του Άγιαξ υποδέχθηκαν με απίστευτο τρόπο τον Σουηδό τεχνικό ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

Eriksson
Όταν στις αρχές του χρόνου ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε ότι δίνει τη μάχη της ζωής του με... αντίπαλο τον καρκίνο η ποδοσφαιρική κοινωνία σοκαρίστηκε.

Ο σπουδαίος Σουηδός τεχνικός εκείνη την ημέρα αποκάλυψε και τον.. καημό του καθώς αν και φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ δεν είχε καταφέρει ποτέ να κάτσει στον πάγκο της ομάδας (έχοντας δουλέψει σε Εθνική Αγγλίας και Μάντσεστερ Σίτι στο Νησί).

Ο Γιούργκεν Κλοπ αμέσως τον κάλεσε να βρεθεί στο Άνφιλντ και οι «κόκκινοι» χωρίς δεύτερη σκέψη τον έχρισαν προπονητή της ομάδας στο φιλικό της ομάδας παλαιμάχων του συλλόγου κόντρα στην αντίστοιχη του Άγιαξ που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (Σάββατο 23/3).







Κλείσιμο
Κι ο Σουηδός, στον οποίο οι γιατροί δίνουν λίγες εβδομάδες ζωής, έζησε το παιδικό του όνειρο, γνωρίζοντας μία απίστευτη αποθέωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς 60.000 όρθιοι τον χειροκροτούσαν...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0183l3u9vkh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d018cug8jf81)


Ματσάρα και ανατροπή
Αν και βρέθηκαν άλλωστε πίσω στο σκορ με 2-0, οι Θρύλοι της Λίβερπουλ με σκόρερ τους «Έλληνες» Τζιμπρίλ Σισέ και Ελ Ζαρ έκαναν τρομερή ανατροπή 4-2 και χάρισαν στον Έρικσον μια γλυκιά γεύση στην παρουσία του στο «Ανφιλντ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d01bac1o3ifd)


Το ματς βέβαια μόνο ιδανικά δεν ξεκίνησε για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2΄οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ με προβολή του Μπέρινγκτερ. Στο 43΄ήταν η σειρά του Μουσάμπα με άριστο κοντρόλ και τελείωμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 (43΄), σε ένα πρώτο ημίχρονο βαμμένο στα χρώματα του Άγιαξ. Μετά την ανάπαυλα ωστόσο το «Ανφιλντ»... μίλησε!

Γνωστή για τις ανατροπές της καθ΄όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Λίβερπουλ δεν απογοήτευσε και με καρέ τερμάτων έφερε τα πάνω - κάτω. Αρχικά στο στο 54΄ο Βινιάλ μείωσε σε 2-1, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τζιμπρίλ Σισέ να πάρει το «όπλο» του και να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά. Η ανατροπή μάλιστα βάφτηκε με τη σειρά της με ελληνικό χρώμα, όταν ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Ελ Ζαρ, έγραψε το 3-2 από πάσα του Γάλλου, προτού ο Φερνάντο Τόρες σφραγίσει τη νίκη με προβολή στο πρώτο του γκολ ως Legend της Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Ντούντεκ, Γουέστερβελντ, Κέρκλαντ, Χίπια, Σκρτελ, Άγκερ, Αουρέλιο, Βινιάλ, Κβάρνε, Τζέραρντ, Σισόκο, Μπίστσαν, Σπίρινγκ, Γκονζάλες, Μάξι Ροντρίγκες, Τόρες, Μπάμπελ, Σισέ, Λίτμαναν, Κούιτ, Ελ Ζαρ

Άγιαξ: Βίντερ, Βάινχαρντ, Ντάνι Μπλιντ, Γκέντενααρ, Μπόριγκτερ, Ένοχ, φαν Χαλστ, Λίτμανεν, Μουσάμπα, Πέρεζ, Κρον-Ντέλι, Γούτερ, Κανού, Λίντενμπερχ, φαν ντερ Φάαρτ, φαν Ράιν, Βίτσγκε, Ρ. ντε Μπόρ, Μπάμπελ, ντε Γιονγκ, Σβαρτ, Ταχαμάτα, Σίλοι, Εμάνουελσον, Ντάβιντς.


Ειδήσεις σήμερα:

Το είχαν πει γι' αστείο οι Simpsons κι έγινε! Οι Cypress Hill στη σκηνή με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου

Λάδι στη φωτιά από το Κρεμλίνο - Οι τρομοκράτες είχαν επαφές στην Ουκρανία, λένε οι μυστικές υπηρεσίες του Πούτιν


Γιατί η Κέιτ Μίντλετον κάνει προληπτική χημειοθεραπεία - Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης