Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο της Λίβερπουλ για το ματς-γιορτή με τον Άγιαξ

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο της Λίβερπουλ για το ματς-γιορτή με τον Άγιαξ

Ο Σουηδός τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στις 23 Μαρτίου

swen-goran-erikson
Ο σπουδαίος Σουηδός τεχνικός είχε συγκλονίσει στις 11 Ιανουαρίου όταν ανακοίνωσε ότι έχει μπροστά του λίγους μήνες ζωής καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη ο 76χρονος Έρικσον κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό της καριέρας του είχε δηλώσει πως ένα από τα πράγματα για τα οποία μετανιώνει είναι το ότι δεν μπόρεσε να κάτσει ποτέ στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ...



«Είναι ευπρόσδεκτος να έρθει, να καθίσει στη θέση μου στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα αν θέλει – αυτό δεν είναι πρόβλημα», ήταν η άμεση απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ με τους οπαδούς των «κόκκινων» να προτείνουν την παρουσία του στον αγώνα παλαιμάχων Λίβερπουλ-Άγιαξ που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η πρόταση τους έγινε αποδεκτή.



«Ο πρώην προπονητής της Αγγλίας θα είναι στον πάγκο μαζί με τους Ίαν Ρας, Τζον Μπαρνς, Τζον Όλντριτζ, για τον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation. Όλοι όσοι συνδέονται με τον σύλλογο και το Ίδρυμα LFC ανυπομονούν να καλωσορίσουν τον Σβεν και την οικογένεια του στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και να τον δουν στον πάγκο της».

Η ομάδα παλαιμάχων των κόκκινων θα περιλαμβάνει αθλητές όπως οι Γιέρζι Ντούντεκ, Σάνρτερ Βέστερφελντ, Μάρτιν Σκρτέλ, Φάμπιο Αουρέλιο, Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και του Άγιαξ, Ράιαν Μπάμπελ θα αγωνιστεί και για τις δύο ομάδες.

Κλείσιμο
Οι δύο προηγούμενοι αγώνες των θρύλων της Λίβερπουλ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σέλτικ συγκέντρωσαν 1,45 εκατ. λίρες για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου και το Άνφιλντ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα τους σκοτώσω» φώναζε στην εταιρεία ο Αιγύπτιος - Αυτή είναι η καραμπίνα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή

Η ιστορία της οικογένειας Καρνέση: Η Ελευσίνα, οι δικαστικές διαμάχες και η απώλεια του 2011 που τάραξε τις ισορροπίες

Νέο βίντεο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή - «Θα κάνω ό,τι θέλω με τη γυναίκα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης