Τερίμ: «Εύχομαι να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία»

Τερίμ: «Εύχομαι να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία»

Σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδας θα προκριθεί στο Euro της Γερμανίας εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ, με τον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή της Τουρκίας και νυν  του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως εύχεται να είναι στον ίδιο όμιλο Ελλάδα και Τουρκία

Terim
Στο Ζάππειο και την σχετική εκδήλωση με το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2024, βρέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ. Ο Τερίμ λίγες ώρες πριν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνιστεί κόντρα στο Καζακστάν στον ημιτελικό των Play Off, εξέφρασε την σιγουριά του για πρόκριση της Εθνικής μας.

«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Ενώ στο ενδεχόμενο να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία αν φυσικά προκριθεί η Ελλάδα απάντησε: «Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα Play Off. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν να προκριθούν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Golden Visa: Αυξάνεται το όριο σε 400.000 και 800.000 ευρώ - Τα ακίνητα δεν θα γίνονται Airbnb

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας για ένα... δείπνο - Τι εκνεύρισε την Άγκυρα

Θεσσαλονίκη: Εκτός φυλακής 50χρονος που έστελνε στα παιδιά της πρώην του, βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης