Εθνική Ελλάδος: Ψάχνει το πρώτο βήμα για τα τελικά του Euro 2024 κόντρα στο Καζακστάν

Εθνική Ελλάδος: Ψάχνει το πρώτο βήμα για τα τελικά του Euro 2024 κόντρα στο Καζακστάν

Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενεί το Καζακστάν στην OPAP Arena (21:45, Novasports Prime/ Alpha TV) με φόντο την πρόκριση στον τελικό των play off του Nations League ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στα τελικά του EURO 2024

ethniki-elladas
Η Εθνική Ελλάδος έχει μία μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις έπειτα από δέκα χρόνια και το πρώτο... βήμα έρχεται στην OPAP Arena και κόντρα στο Καζακστάν (21:45, Novasports Prime/ Alpha TV).

Η χώρα μας τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στο Nations League και έπειτα από τα προκριματικά του Euro 2024 όπου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση από εκεί, έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των play off του Nations League.

Αρχικά θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο των Καζάκων και έπειτα να αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο (20/03, 19:00) με φόντο την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει καλέσει 27 ποδοσφαιριστές μαζί του στην αποστολή, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φάνηκε να έχει μία ενόχληση και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, οι εκλεκτοί είναι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και, όπως και ο Βλαχοδήμος, τόνισε πως η Ελλάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για να φύγει νικήτρια από το παιχνίδι παρότι είναι το φαβορί.

Από την άλλη, ο προπονητής των Καζάκων, Μαγκόμεντ Άντιεφ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι.

Να τονίσουμε πως το... φράγμα των 25 χιλιάδων εισιτήριων «έσπασε» από τους οπαδούς της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών. Παράλληλα, σε περίπτωση πρόκρισης, το 50% των εσόδων θα πάει σε πριμ για τους παίκτες της χώρας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σώθηκε με το εκτινασσόμενο κάθισμα ο πιλότος του F-16 που κατέπεσε νότια της Χαλκιδικής

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο του συντρόφου της Σαμπαλένκα: Δεν ήμασταν πια μαζί, αποκάλυψε η τενίστρια

Από τέλεια κόρη, δολοφόνος: Η φρικιαστική νύχτα που μία 24χρονη κανόνισε να εκτελέσουν τους γονείς της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης