Εθνική Ελλάδας: Οι οκτώ «σίγουροι» και τα τρία ερωτηματικά για τον «ημιτελικό» με το Καζακστάν

Εθνική Ελλάδας: Οι οκτώ «σίγουροι» και τα τρία ερωτηματικά για τον «ημιτελικό» με το Καζακστάν

Υπάρχουν ακόμα ορισμένες θέσεις που φαίνεται πώς ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για το Ελλάδα - Καζακστάν, το καθοριστικότατο ματς της Πέμπτης για τα Play Off

ethniki_kaza
Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει ήδη προχωρήσει στην επιλογή 27 παικτών για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής ανδρών με το Καζακστάν (OPAP Arena, 21 Μαρτίου, 21:45) και την Γεωργία ή το Λουξεμβούργο (26 Μαρτίου) στο πλαίσιο των Play Off για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024. Οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή τού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Εάν θέλουμε να βάλουμε κάτω τα δεδομένα της 11άδας - χωρίς βέβαια να έχουμε δείγμα δοκιμών - υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά. Τα βασικά φαίνεται ότι έχουν να κάνουν με μία θέση στη μεσαία γραμμή, έναν εξτρέμ και τον φορ που θα επιλέξει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ. Στη μεσαία γραμμή το καθαρό «εξάρι» θα είναι ο Σιώπης και δίπλα του θα είναι ο Μπουχαλάκης ή ο Μάνταλος (υπάρχει, βέβαια και η επιλογή του Δημήτρη Κουρμπέλη που είχε πάντως κάποιες ενοχλήσεις). Επιτελικός μέσος θα είναι ο Μπακασέτας και στο ένα άκρο της επίθεσης σίγουρα ο Μασούρας.

Για το άλλο άκρο εάν δεν επιλεγεί ο Μάνταλος οι βασικές επιλογές θα είναι ο Τζόλης ή ο Πέλκας ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τοποθετηθεί εκεί ο Ιωαννίδης για να παίξει άλλος σέντερ φορ ως βασικός (Παυλίδης ή Γιακουμάκης). Το πιθανότερο ενδεχόμενο, πάντως, είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να είναι ο φορ που θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης