Βιεϊρίνια: Σεβόμαστε την Μπριζ, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν - Βίντεο

Βιεϊρίνια: Σεβόμαστε την Μπριζ, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν - Βίντεο

Σύνθημα πρόκρισης από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ 

6150933
Την Μπριζ θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ στη φάση των προημιτελικών του Conference League. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα φιλοξενηθεί στο Βέλγιο στις 11/04, με τη ρεβάνς της Τούμπας να είναι προγραμματισμένη για τις 18/04. Από εκεί και πέρα γνωστό έγινε και το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της «OPAP Arena» από όπου προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να συναντηθούν μόνο στο μεγάλο ραντεβού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και επισήμανε ότι οι «ασπρόμαυροι» σέβονται την Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν φοβάται κανέναν, δίνοντας έτσι το σύνθημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czudkq7g6zl5)


«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Αποφύγαμε τα φαβορί, αλλά και οι οκτώ ομάδες είναι δύσκολες.Έχουμε τον χρόνο να τους διαβάσουμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στα δύο παιχνίδια. Ευχαριστώ τον Βασίλη Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, βέβαια δεν έχω συγχωρέσει κανέναν τους από το 2004, αλλά για σήμερα τον ευχαριστώ. Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται καμία ομάδα.

Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε και εμείς να προσπαθούμε σκληρά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε παρελθόν, θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και θα ετοιμαστούμε γι’ αυτά. Θεωρητικά έχουμε βατό μονοπάτι, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δύσκολα. Έχουμε δει πολλά, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δούμε τα παιχνίδια των Play Off στο πρωτάθλημα και να δούμε όταν πρέπει τα παιχνίδια με την Μπριζ.

Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε τα Play Off και όταν φτάσει εκείνη την ώρα να είμαστε 100% προετοιμασμένοι για εκείνα τα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε και για το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στους Βέλγους το 2010 σε παιχνίδι με την Μπριζ για τους ομίλους του Europa League.

«Το θυμάμαι, σαν σήμερα. Ήταν πλάγιο από αριστερά, άφησα τη μπάλα να τρέχει και με το δεξί σούταρα. Εκείνος ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία σχέση. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα. Άλλες εποχές. Μετά από κάποια χρόνια είχα βρεθεί με έναν παίκτη της Μπριζ στη Βόλφσμπουργκ, τον Πέρισιτς, είχαμε συζητήσει γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο τέλος είχαμε περάσει τότε, οπότε έχουμε καλές αναμνήσεις».

Κλείσιμο
Όσο για την προσπάθειά του κόντρα στην Ντιναμό: «Εννιά χιλιόμετρα έτρεξα χθες! 30 χλμ την ώρα στα 38 δεν είναι κακό. Ξέραμε ότι ο Χότζα, θέλει το ένας-ένας, να ζητάει τη μπάλα στο χώρο, οπότε με την εμπειρία προσπάθησα να το καλύψω. Στο πρώτο ημίχρονο, περιόρισα αρκετά το χώρο του, δυστυχώς στο γκολ δε μπόρεσα να τον περιορίσω. Μετά το 70’, άρχισαν να κουράζονται τα πόδια μου. Δεν είναι εύκολο στα 38 να κάνεις 90λεπτο με την ένταση που είχε το παιχνίδι και γι’αυτόν το λόγο ζήτησα αλλαγή».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Με την Φενέρ ο Ολυμπιακός και με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Βίντεο

Ικανοποίηση για τους αγρότες, μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Ζήτημα η ρευστότητα


Με αυξημένα μέτρα της Τροχαίας η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Πολλή κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, Εθνικές Οδούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης