Μίσιτς: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά»

Μίσιτς: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά»

Ο Γιόσιπ Μίσιτς θα πατήσει ξανά το χορτάρι της Τούμπας, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη συνέντευξη Τύπου

Micic
Ο Γιόσιπ Μίσιτς επιστρέφει στην Τούμπα 3,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης χαφ ήταν δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2020 και πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο 29χρονος μέσος, έπειτα από δική του επιθυμία, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς των δυο ομάδων για τους «16» του Conference League. Ο Μίσιτς δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται πάλι στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως πέρασε όμορφα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ του 2019 .

Οι δηλώσεις του Μίσιτς:
Για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Για το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το προβάδισμα της Ντινάμο: «Στο χαρτί φαίνεται ωραία το 2-0 αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του Μάξιμιρ με την Τούμπα: «Από τα παλαιότερα γήπεδα αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Για την εικόνα που πρέπει να έχει η Ντιναμό στη ρεβάνς: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Φόβος μετατροπής της Γαύδου σε νέα Λαμπεντούζα - Κατά κύματα οι μετανάστες από την Αίγυπτο μέσω Λιβύης

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε» - Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα


Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι, ζητά ο 55χρονος στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης