Γιακίροβιτς: «Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι ή ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του»

Γιακίροβιτς: «Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι ή ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του»

O προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου αρκετά προσγειωμένος ενώ έκανε για ακόμα μια φορά ειδική αναφορά στον Γιάννη Κωσνταντέλια

Jakirovic
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ και καλείται να κάνει στην Τούμπα μια σπουδαία ανατροπή, με όπλο την ώθηση του κόσμου, ώστε να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά του Conference League. O προπονητής των πρωταθλητών Κροατίας, Σεργκέι Γιακίροβιτς, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη, ενώ όπως και πριν το πρώτο ματς έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι δηλώσεις του Γιακίροβιτς:
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Ντινάμο στο παιχνίδι της στη ρεβάνς: «Θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στο γήπεδο, πιστεύουμε πως θα πάνε όλα καλά, όσο για τις εκπλήξεις, θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ.Λουτσέσκου».

Για το τι βλέπει στη ρεβάνς: «Θεωρώ ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δεν πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Γι΄αυτά που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς επισήμανα και στο πρώτο παιχνίδι. Στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια. Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εμείς ή αν εκείνοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους, αλλά θα επιμείνω στους ίδιους. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα νέος παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Φόβος μετατροπής της Γαύδου σε νέα Λαμπεντούζα - Κατά κύματα οι μετανάστες από την Αίγυπτο μέσω Λιβύης

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε» - Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα


Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι, ζητά ο 55χρονος στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης