Ζάετς: Αν η Ντινάμο πάει στον τελικό του Conference League θα γίνει στην Τσεχία, όχι στην Αθήνα - Βίντεο
O νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μίλησε και για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
Στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς της Πέμπτης (20:00) με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Conference League είναι η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Στην Ελλάδα έφτασε και ο παλιός παίκτης του ΠΑΟ αλλά και προπονητής του, ο Ζέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας της Κροατίας.
Ο Ζάετς μίλησε στην ΕΡΤ 3 για τη ρεβάνς του 2-0 της Κροατίας ενώ ξεκαθάρισε ότι εάν η ομάδα του φτάσει στον τελικό, αυτός λόγω της δολοφονίας Κατσούρη, δεν θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως έχει προγραμματιστεί.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsr3eeejcw1)
Οι δηλώσεις του Ζάετς στην ΕΡΤ-3
Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς».
Για τον τελικό της «OPAP Arena»: «Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο τελικός θα πάει στην Τσεχία».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών