Νάγκετς - Ράπτορς 125-119: Ο Γιόκιτς έφτασε τα 21 triple-doubles - Δείτε βίντεο
Οι Ντένβερ Νάγκετς (45-20) επιβλήθηκαν των Τορόντο Ράπτορς (23-42) με 125-119 διεκδικώντας την πρώτη θέση της κατάταξης στη Δύση ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν «τριπλός» για 21η φορά φέτος
Οι Νάγκετς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 21 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου όμως ολοκλήρωσαν την ανατροπή και επικράτησαν των Ράπτορς με 125-119, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 45-20 και συνεχίζουν από τη δεύτερη θέση της κατάταξης στη Δύση πίσω από τους πρωτοπόρους Θάντερ (45-19).
Ο Τζαμάλ Μάρεϊ πέτυχε τους 12 από τους 26 πόντους του στην τέταρτη περίοδο και μοίρασε 12 ασίστ ενώ σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Γιόκιτς, τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους, 17 ριμπάουντ, 12 ασίστ και έξι κλεψίματα (season-high), κάνοντας triple-double για 21η φορά φέτος!
Πλέον οι Νάγκετς έχουν εννιά νίκες σε 10 αγώνες μετά από το All-Star break. Για τους Καναδούς, ο Τζοντάι Πόρτερ έκανε ρεκόρ καριέρας με 14 πόντους, ο Κέλι Ολίνικ πρόσθεσε 24 πόντους και ο Μπρους Μπράουν έκανε double-double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.