ΠΑΟΚ: Ομιλία Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια - «Η ομάδα πάνω από όλους μας, πάμε να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς»

ΠΑΟΚ: Ομιλία Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια - «Η ομάδα πάνω από όλους μας, πάμε να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς»

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» και ο αρχηγός της ομάδας αντιλήφθηκαν αυτό το βαρύ κλίμα που υπήρχε στην Τούμπα

loutseskou
Η εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από τον Άρη στην πρεμιέρα των Play Off της Stoiximan Superleague επέφερε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις του «δικεφάλου του βορρά» σε συνδυασμό και με εκείνη που συνέβη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 2-0.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέκσου και ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια αντιλήφθηκαν αυτό το βαρύ κλίμα και θέλησαν αμέσως να αναλάβουν δράση προκειμένου να αντιστρέψουν την κακή αυτή ψυχολογική κατάσταση.

Οι δύο τους μίλησαν στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσε η ομάδα να φτάσει ως εδώ και ότι πρέπει να προσπαθήσουν όλοι μαζί να γυρίσουν την κατάσταση χωρίς εγωισμούς.

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ».

Ο Πορτογάλος αρχηγός από την άλλη εξήγησε πως ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει σηκώσει κι άλλα τρόπαια και πως θα βοηθήσει όσο μπορεί ενώ ζήτησε από όλους να βάλουν τα δυνατά τους στην προσπάθεια αυτή.

«Είμαι εδώ από το '17, έχουμε σηκώσει τρόπαια, πιστεύω σε εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Έχουν μείνει λίγοι αλλά πολύ σημαντικοί αγώνες. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας»

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με μηχανή που πέρασε ένα λεπτό πριν την έκρηξη που διέλυσε αυτοκίνητα και σπίτια στην Καλλιθέα - Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα Υδρα που βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα


Νέα ντοκουμέντα από τη δράση μελών της συμμορίας που νόθευε καύσιμα και ποτά - Μεταφέρουν διαλύτες σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης