Για το άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League κόντρα στη Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Για το άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League κόντρα στη Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Με στόχο ένα σκορ που θα του δώσει όσο γίνεται περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League μέσω της ρεβάνς στη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ (22:00)

6058227_1
Έχοντας ήδη αφήσει εκτός ομίλων του Conference League την Χάιντουκ αποκλείοντας την στον 3ο προκριματικό γύρο, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το δύο στα δύο απέναντι και στην επίσης Κροατική, Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται στο Μαξιμίρ (22:00 Cosmote Sports 2) και θέλουν να φύγουν με ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ακόμα περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα με προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βέβαια προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Αλί Σαμάτα, όπως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Ότο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον,

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ντινάμο, Σεργκέι Γιακίροβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Γιακίροβιτς στην συνέντευξη Τύπου έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Κωνσταντέλια.

22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ (Cosmote Sports 2).

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πυραυλικής επίθεσης με πέντε νεκρούς κοντά στο κονβόι του Ζελένσκι στην Οδησσό

Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος για τον βιασμό της θετής του κόρης - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και την εκβίαζε

To Big Bang γίνεται 75 ετών - Πώς ξεκίνησε η ιδέα της «μεγάλης έκρηξης» και ποιος ο πολέμιός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης