Μεγάλη φωτιά έξω το γήπεδο της Σαουθάμπτον - Αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Πρέστον - Βίντεο

Μεγάλη φωτιά έξω το γήπεδο της Σαουθάμπτον - Αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Πρέστον - Βίντεο

Σύμφωνα με το «BBC» την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν αρκετοί εργαζόμενοι στο γήπεδο

preston
Η αποψινή (6/3) αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Πρέστον για την Championship αναβλήθηκε μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα κτίριο (αποθήκη) δίπλα στο στάδιο «St Mary's», όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

Πριν από τη λήψη της απόφασης, ζητήθηκε η γνώμη των τοπικών αρχών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, πρόσθεσε ο σύλλογος.



«Το περιστατικό έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στην περιοχή με κλειστούς δρόμους γύρω από το στάδιο, καθώς τα συνεργεία της πυροσβεστικής συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την κατάσταση», ανακοίνωσε η Σαουθάμπτον.

Κλείσιμο
«Όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα θα ισχύουν για το νέο παιχνίδι». Σύμφωνα με το «BBC» την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν αρκετοί εργαζόμενοι της ομάδας στο γήπεδο, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τα μεγάφωνα να εκκενώσουν άμεσα τον χώρο.

Η ανακοίνωση της Σαουθάμπτον

«Η Σαουθάμπτον με λύπη ανακοινώνει ότι ο αποψινός αγώνας της Championship εναντίον της Πρέστον αναβλήθηκε. Η απόφαση λήφθηκε μετά από διαβούλευση με τις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα κτίριο δίπλα στο στάδιο Σεντ Μέρις.



Το περιστατικό έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στην περιοχή με κλειστούς δρόμους γύρω από το γήπεδο, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την κατάσταση.

Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία της Πρέστον και της διοργανώτριας αρχής, και ενώ εκτιμούμε την απογοήτευση που μπορεί να νιώθουν οι οπαδοί, ελπίζουμε να κατανοήσουν την ανάγκη να βάλουν την ασφάλεια των οπαδών και του προσωπικού και των δύο συλλόγων πάνω από όλα.

Ο αγώνας θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, και όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα θα ισχύουν για το νέο παιχνίδι». 


Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης