Κάνει... κάστινγκ στο ποδόσφαιρο ο Ρόκο Σιφρέντι: Θα έβλεπα στο πορνό Τότι και Ιμπραΐμοβιτς

Κάνει... κάστινγκ στο ποδόσφαιρο ο Ρόκο Σιφρέντι: Θα έβλεπα στο πορνό Τότι και Ιμπραΐμοβιτς

Ο θρυλικός Ιταλός πορνοστάρ μίλησε και για την σχέση του με τον αθλητισμό

Rocco_Siffredi

Η ζωή του Ρόκο Σιφρέντι ενέπνευσε το Netflix το οποίο έφτιαξε μια σειρά για τον διάσημο Ιταλό πορνοστάρ με τον τίτλο «Supersex».

Η σειρά που παρουσιάζει τη ζωή του διάσημου πορνοστάρ και σκηνοθέτη ερωτικών ταινιών έχει επτά επεισόδια και κάνει πρεμιέρα σήμερα. Με αφορμή την πρεμιέρα ο Ιταλός μίλησε στην «La Gazzetta dello Sport» για την σχέση του με τον αθλητισμό και όχι μόνο. 

Τονίζει ότι ο αθλητισμός του έσωσε τη ζωή και εξηγεί: «Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο φυσικό αντικαταθλιπτικό. Και αν θέλεις απόδοση υψηλού επιπέδου, πρέπει να το κάνεις και εσύ στη ζωή σου». 

Supersex (SUBTITULADO) | Tráiler oficial | Netflix



Ο Ρόκο Σιφρέντι εξομολογήθηκε ότι δεν του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο  αλλά αποκάλυψε ότι «βλέπω μόνο αγώνες της εθνικής ομάδας στο Euro και στο Παγκόσμιο Κύπελλο» αλλά τόνισε ότι ξέρει τους πάντες στο χώρο. 

Ο άνθρωπος που κάποτε είπε ότι «έχω τον διάβολο ανάμεσα στα πόδια μου» εξήγησε τι έκανε σαν παιδί όταν οι φίλοι του έπαιζαν στην κατασκήνωση: «Όταν ήμουν παιδί οι φίλοι μου έπαιζαν στην κατασκήνωση, είχα άλλα πράγματα να κάνω. Έπρεπε να γυρίσω σπίτι και να αφοσιωθώ στον εαυτό μου...».

Κλείσιμο

Παλαιότερα είχε χρίσει ως διαδόχους του τον Φραντσέσκο Τότι και τον Αντόνιο Κασάνο και στη συνέντευξή του στην Gazzetta όταν ρωτήθηκε για τους ποιούς ποδοσφαιριστές βλέπει στο πορνό είπε: «Τον Τότι και τον Ιμπραΐμοβιτς». 

Με τον πρώην αρχηγό της Ρόμα είναι πολύ φίλοι και μάλιστα είχε δώσει και συμβουλές για να έρθει και πάλι κοντά με την Ιλάρι Μπλάζι αφού σημείωσε ότι «μια απιστία στα 20 χρόνια δεν είναι τίποτα».





Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης