Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: Θυμίζει τον Ντράζεν Πέτροβιτς

Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: Θυμίζει τον Ντράζεν Πέτροβιτς

O Σάσα Ομπράντοβιτς αποθέωσε τον παίκτη του στη Μονακό 

maik_jeims
Κάτι από Ντράζεν Πέτροβιτς θυμίζει στον Σάσα Ομπράντοβιτς το παιχνίδι του Μάικ Τζέιμς. 

Ο Σέρβος προπονητής της Μονακό με αφορμή το παιχνίδι της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα στο οποίο ο Αμερικανός είναι πιθανό να "σπάσει" το ρεκόρ πόντων του Βασίλη Σπανούλη στη διοργάνωση (θέλει 12) μίλησε στην σερβική meridiansport για τον παίκτη του. 



«Ελπίζω να αναδειχτεί MVP της σεζόν, όπως επίσης εύχομαι η ατομική του επιτυχία να συνοδευτεί από αυτήν της Μονακό. Αν δεν συνδεθούν αυτά τα δύο, τότε ο Μάικ θα χαρακτηριστεί ως πολύ καλός, αλλά όχι ο κορυφαίος όλων των εποχών.  Δεν υπάρχει άλλο άτομο σαν αυτόν! Ακόμα και στο τεχνικό-τακτικό κομμάτι είναι ο καλύτερος που είχαν την ευκαιρία να δω.

Δουλεύω μαζί του καθημερινά και ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Έχω παίξει με σπουδαίους παίκτες και μπορώ να σας πω ότι κανείς δεν είχε τόσο ταλέντο συνδυασμένο με ταχύτητα. Το επίπεδο των ικανοτήτων του είναι απαράμιλλο. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλος παίκτες με τέτοιες δεξιότητες στην Ευρώπη. Σουτ, επίθεση, άμυνα… Τα έχει όλα. 
Πρόσφατα νικήσαμε την Μπαρτσελόνα και οι παίκτες είχαν ρεπό. Ο Μάικ πήγε να δει τη Χουβεδούντ κατά της Ρίο Μπρεογκάν για την ΑCB! Τόσο ερωτευμένος με το μπάσκετ είναι.

Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν τον Ντράζεν Πέτροβιτς! Ένας εργασιομανής. Δουλεύει περισσότερο από τους υπόλοιπους και για αυτό είναι αυτός που είναι. Ακόμα κι αν βγει το βράδυ πριν τον αγώνα, την επόμενη μέρα δεν βλέπεις διαφορά στο παρκέ. Ελάχιστοι άνθρωποι είναι σαν τον Μάικ» είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης