Μπόστον Σέλτικς - Γουόριορς 140-88: Σπέρνουν... τρόμο, έφτασαν τις 11 σερί νίκες - Δείτε βίντεο

Μπόστον Σέλτικς - Γουόριορς 140-88: Σπέρνουν... τρόμο, έφτασαν τις 11 σερί νίκες - Δείτε βίντεο

Οι Μπόστον Σέλτικς σάρωσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 140-88 στο «TD Garden» στην τρίτη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία τους

celtics
Απίστευτο και όμως αληθινό! Και όχι, δεν πρόκειται για κανένα... τυπογραφικό λάθος. Το σκορ στο ματς των Σέλτικς με τους Γουόριορς (140-88) είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα! Η ομάδα της Βοστόνης «κονιορτοποίησε» τους Γουόριορς με 52 πόντους διαφορά και έφτασε στην 11η συνεχόμενη νίκη της στο φετινό ΝΒΑ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkhqir3gkg1)


Ουσιαστικά «ποδοπάτησαν» το Γκόλντεν Στέιτ από την αρχή έως και το τέλος του ματς, με τον προπονητή της ομάδας, Τζο Ματσούλα να χρησιμοποιεί στο δεύτερο ημίχρονο μόνο την second unit, αφήνοντας στον πάγκο τους «πενταδάτους».

Κλείσιμο
Ο Τζέιλεν Μπράουν με 29 πόντους και 11/19 σουτ, ο Τζέισον Τέιτουμ που γιόρτασε τα 26α του γενέθλια με 27 πόντους και 4/5 τρίποντα και ο Ντέρικ Γουάιτ με 14 πόντους με άλλα 4/5 τρίποντα, είχαν κάνει τη δουλειά στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε να πατήσουν ξανά στο παρκέ. Ανέλαβαν δράση οι Πέιτον Πρίτσαρντ με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο Σαμ Χάουσερ με άλλους 12 πόντους και 4/9 τρίποντα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkgreg3s2ip)


Οι Γουόριορς έμοιαζαν... ανήμποροι να αντιδράσουν στην «λαίλαπα» των Σέλτικς. Ο Στεφ Κάρι έμεινε στους 4 πόντους με 0/9 τρίποντα (σ.σ. κάνοντας μάλιστα και airball έξω από τα 7.25 μέτρα) και μάλιστα δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μονοψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας (Τόμπσον 6π., Γκριν 6π., Κούμινγκα 6π.) Πρώτος σκόρερ για το Γκόλντεν Στέιτ ήταν ο Λέστερ Κινιόνες με 17 πόντους και 7/16 σουτ.

Τα δωδεκάλεπτα: 44-22, 82-38, 115-62, 140-88.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Έρχεται κακοκαιρία express με ισχυρές βροχές και καταιγίδες: Στο κάδρο και η Αττική

Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό στη Θεσσαλονίκη

Δύο νέοι παίκτες, δύο αλλαγές και στον τάκο του Survivor η Μαριλίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης