Ρεάλ Μαδρίτης: Η φράση του Μπέλινγκχαμ που τού κόστισε την απευθείας κόκκινη - Δείτε βίντεο

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φράση του Μπέλινγκχαμ που τού κόστισε την απευθείας κόκκινη - Δείτε βίντεο

Ο Χιλ Μανθάνο ακύρωσε το γκολ του Μπέλινγκχαμ στην εκπνοή του αγώνα με τη Βαλένθια και στη συνέχεια απέβαλε τον Άγγλο με απευθείας κόκκινη λόγω διαμαρτυρίας - Διαβάστε τι είπε ο παίκτης των «μερένγκες» και δείτε μια παρόμοια απίθανη φάση πέρυσι στο ίδιο γήπεδο

bellingham
Χάος στο τέλος του Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια, με τον διαιτητή του αγώνα Χιλ Μανθάνο να σφυρίζει τη λήξη ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα και... κατευθυνόταν στο κεφάλι του Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Το γκολ της «βασίλισσας» που θα της έδινε τη νίκη δεν μέτρησε με τους παίκτες να εξοργίζονται και να ζητούν τα ρέστα από τον έμπειρο ρέφερι ο οποίος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία τους Μπέλινγκχαμ και Ρούντιγκερ.

Ο Άγγλος, σκόρερ του γκολ, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που μόλις είχε συμβεί και πλησίασε τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί λέγοντάς του: «Είναι ένα γ@μημέν@ γκολ! Η μπάλα είναι στον αέρα!», φώναξε ο παίκτης της «βασίλισσας» με τον Μανθάνο να απαντά με απευθείας κόκκινη. Αυτή η απόφαση εξόργισε τον Κάρλο Αντσελότι περισσότερο από το ίδιο το «ακυρωθέν» γκολ!

«Δεν το καταλαβαίνω, γιατί ο Μπέλινγκχαμ μίλησε με πολύ ευγενικό τρόπο», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μετά τον αγώνα. «Και επειδή είπε ότι "είναι ένα καταραμένο γκολ", θα μείνει εκτός από ένα ματς».

Ο Χιλ Μανθάνο επικύρωσε αυτά τα λόγια στα πρακτικά, αν και πρόσθεσε ότι το έκανε με «επιθετική στάση και φωνές».



Φυσικά υπήρχε και «τρίτο ημίχρονο». Σύμφωνα με την «Marca» η Τεχνική Επιτροπή των Διαιτησίας (CTA) μέχρι εκείνο το λεπτό, το τελευταίο του αγώνα, έκρινε ότι η διαιτησία του Μανθάνο ήταν καλή, όμως δεν καταννοεί την απόφαση που έλαβε στο τέλος.

Από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών και ότι έρχεται να επικυρώσει ότι σε αυτό που έγινε και πιθανώς να συνεχίσει να συμβαίνει υπάρχει δόλος. Στο «Βαλντεμπέμπας» ξέρουν ότι τίποτα δεν μπορεί να κλείσει την ανοιχτή πληγή, ότι έχουν μείνει δύο πολύτιμοι βαθμοί στην πορεία για το πρωτάθλημα, αλλά θα υψώσουν τη φωνή τους για άλλη μια φορά!

Ξέρουν ότι δεν ωφελεί αυτή τη στιγμή να καλέσουν μια Ομοσπονδία που περιβάλλεται από αμφιβολίες και αβεβαιότητα στην άρχουσα τάξη. Πιστεύουν ότι αυτό το τελευταίο λεπτό θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου και παρόλο που γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από αυτό που ήδη κάνουν, θα συνεχίσουν να πιέζουν για να πετύχουν μια ριζική αλλαγή στην ισπανική διαιτησία.

Όταν η Βαγιαδολίδ υποβιβάστηκε με σφύριγμα σαν αυτό του Μανθάνο στο «Μεστάγια»

Μια παρόμοια φάση συνέβη και την περασμένη σεζόν στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου με «θύμα» τότε τη Βαγιαδολίδ που μάλιστα έπαιζε την παραμονή της στην La Liga.

Κλείσιμο
Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και τη Σεβίλλη, οι γηπεδούχοι πίεζαν πριν από την ανάπαυλα για ένα γκολ, το οποίο μάλιστα το βρήκαν στις καθυστερήσεις. Ο Εσκουντέρο σούταρε εκτός περιοχής και νίκησε τον τερματοφύλακα των Ανδαλουσιανών, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα είχε σφυρίξει σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πριν ολοκληρώσει τη φάση ο ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και καθάρισε το παιχνίδι επικρατώντας με 3-0. Αυτή η διαιτητική απόφαση ήταν καταδικαστική για τη Βαγιαδολίδ καθώς οι «Αλμπιβιολέτας» έπαιζαν την παραμονή τους στην La Liga και τελικά υποβιβάστηκαν με μόλις έναν βαθμό λιγότερο από την Αλμερία!



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης