Τόμας Γουόκαπ - Εστρέλα Νούρι: Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι - Φωτογραφίες

Τόμας Γουόκαπ - Εστρέλα Νούρι: Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι - Φωτογραφίες

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η σύντροφός του επισκέφτηκαν την «Γέφυρα των Τεχνών» για να βάλουν το λουκέτο αγάπης τους και πέταξαν τα κλειδιά στον Σηκουάνα

goykap_1
Απόδραση στο Παρίσι για Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι. 

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έπαιξε την περασμένη Παρασκευή με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία στο ΣΕΦ και εν συνεχεία πήρε την αγαπημένη του και ταξίδεψαν στην πόλη του φωτός και του έρωτα. 

goukap_3
goykap_2
wakap_2
waKAP_6


Κλείσιμο
Ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι που είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και έχουν ανακοινώσει πως σκέφτονται να παντρευτούν διέμειναν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Παρίσι το οποίο είχε θέα στον Πύργο του Άιφελ. 

Απόλαυσαν το Παρίσι και ημέρα αλλά και νύχτα και έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες για να θυμούνται αυτό το ταξίδι. Επισκέφτηκαν μάλιστα και την Pont des Arts, τη «Γέφυρα των Τεχνών» για να βάλουν το λουκέτο της αιώνιας αγάπης τους! 

WAKAP_222
wakap
yoyoakp



Εν συνεχεία πέταξαν και τα κλειδιά στον Σηκουάνα. Φυσικά το πρόγραμμα είχε επίσκεψη σε κατάστημα Βρετανικού οίκου μόδας πολυτελείας και δωράκι στην ιρανικής καταγωγής Εστρέλα η οποία είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια. 

Δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν νύχτα μπροστά στον Πύργο του Άιφελ βγάζοντας την πιο κλασσική φωτογραφία των ερωτευμένων στο Παρίσι.

Το ζευγάρι απόλαυσε και τα μοναδικά γλυκά και εδέσματα της γαλλικής κουζίνας και επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ο Τόμας Γουόκαπ είχε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. 


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: Κλαίνε και αγκαλιάζονται οι απαρηγόρητοι συγγενείς του 40χρονου που σκότωσε ο πεθερός του - Βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Γιατί «μπαζώθηκε» το σημείο της σύγκρουσης των τρένων - Τι λένε κυβερνητικές πηγές

«Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»: Αντιδράσεις για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού στον Εθνικό Κήπο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης